Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay’ın evi adeta Güldür Güldür Show sahnesine döndü!

Doğa Rutkay’ın evi adeta Güldür Güldür Show sahnesine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, uzun süredir Güldür Güldür Show ekibinde ve Yeter karakteri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Program  2013 yılında başladı ve şimdilerde 9. sezonunu Show TV ekranında geçiriyor. Gülmek isteyenlerin adresi olan Güldür Güldür Show’un yeni bölümlerini salı akşamları ekranda bulabilirsiniz.

Doğa Rutkay, pandemi döneminde eve kapanmak durumunda olan çiftlerin birbirlerini daha yakından tanımasına fırsat veren bu dönemi adeta Güldür Güldür Show skeçlerine benzetti. Gazeteci Kerimcan Kamal ile evli olan oyuncunun 2 çocuğu da bulunuyor. Piraye ve Rutkay Kerim ile de fotoğraflarını sıklıkla paylaşan oyuncu, hem çocuk yaparım hem de kariyer diyenlerden.

Doğa Rutkay’ın instagram paylaşımı belki de birçok kişinin de evlerinde yaşadıklarının bir özeti gibi. Oyuncu, bu durumu kendi mesleğine uyarlayarak anlattı ve birlikte yaşamanın önemine de işaret etti.

Doğa Rutkay'ın evi adeta Güldür Güldür Show sahnesine döndü! 8

İşte Doğa Rutkay’ın dikkat çeken paylaşımı:

Şu karantina gerçekten evleri de çok etkiledi tabi özellikle evli çiftleri,birlikte yaşayan çiftler birbirlerini daha başka bir gözle görmeye başladı sanki. Tam bizim eski zaman güldür güldür skeçlerinde olduğu gibi… Uyanıyorum eşim, sabah kahvaltısında eşim, salona gidiyorum eşim,kahve içiyorum yine eşim, tuvalete gireceğim gene eşim.

Birbirine sonsuz tahammülü olanlar her koşulda birbiriyle anlaşmanı yolunu bulanlar ,birbirini oyun arkadaşı bilenler, birlikte eğlenmekten keyif alanlar tartışmalarını bile bir güzel sözle kucaklaşmaya çevirenler şanslıydı tabi bence.

Yani kısacası bizde de durum pek farklı değildi hem geçtiğimiz aylar hem de zaten iş dışında hiç sokağı merak etmeyen zaten bebelere vakit ayırmanın haklı ketfini çıkaran bizler gibi olan çiftler, arasıra birbirine kılıç kalkan saldırısı düzenlese bile eminim şu dönemi hafif sıyrıklarla atlatmıştır.

Benim yegane tavsiyem; birbirine yol arkadaşı olan tüm çiftlerin, halden anlamaları,bir öfkeyi bir siniri ve bir kriz anını asla uzatmadan içinde hiçbir küslüğün birikmesine izin vermeden sıkıca sarılıp; (benimki gibi her saniye öpülmekten pek hoşlanmayan) eşiniz pek istemese de kenarda köşede sıkıştırıp ona bir öpücük vermenizdir.

Nasıl ama sizce de @kerimcankamal halimden pek mutlu değil mi?
#karantinadaevlilik

Doğa Rutkay'ın evi adeta Güldür Güldür Show sahnesine döndü! 9