Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik yoksa evlendi mi? Arka Sokaklar’ın Zeliş’i sosyal medyada gelinlikle olay oldu!

Yüsra Geyik yoksa evlendi mi? Arka Sokaklar’ın Zeliş’i sosyal medyada gelinlikle olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 15 sezondur yer alan isimlerden birisi de Yüsra Geyik. Ergenlik döneminde başladığı dizide gençlik dönemlerini yaşayan Yüsra Geyik, yıllar içinde izleyicilerin çok alıştığı bir isim oldu.

Instagram’da 300 binden fazla takipçisi bulunan oyuncu neşeli kişiliği ve enerjik halleriyle de dikkatleri çekiyor. Sosyal medyadan bir video paylaşan oyuncunun gelinlik giydiğini gören hayranları bir hayli şaşırdı.

Boğaz’da görüntülenen oyuncuya hem hayranlarından hem de takipçilerinden hoş mesajlar geldi. Hayranları, “Bak bak hareketlere bak, ya sen çok mu tatlısın” gibi yorumlar yaptı.

Kimi takipçileri ise “Evlendin mi sen?” diye sorular sordu. Tam olarak ne yapmak istediğini ve ne mesaj vermeye çalıştığını anlamadıklarını belirten takipçi yorumları da vardı.

Yüsra Geyik’in Boğaz’da özel bir çekimde mi yer aldığı sorusu da soruldu… Ancak oyunculuk gelinlikli hali kafaları fazlasıyla karıştırdı ve takipçileri ne olduğunu çok merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım:

Who run the world??