Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi final yaptı, rahatlayan Aslı Enver sevdiği mekana geri döndü

Babil dizisi final yaptı, rahatlayan Aslı Enver sevdiği mekana geri döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Babil dizisinde izleyicilerle buluşan Aslı Enver, başarılı performansı ile hayranlarını mest etmişti. 20 bölüm süren yapım, her ne kadar reytinge yenik düşmüş olsa da çok başarılı bir oyuncu kadrosu, çok önemli performanslara imza atmıştı.

Kavak Yelleri dizisindeki Mine karakterinden bu yana ünlü oyuncu büyük bir gelişim sergiledi. Birçok farklı rolde yer alan Enver, her birinden de başarıyla ayrıldı ve izleyicilerin aklında kalan rolleriyle büyük bir kariyer elde etti.

İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakterinden Babil ile göz dolduran oyuncu, şimdilerde ise yoğun geçen günlerin ardından dinlenme dönemini yaşıyor.

Dizi nedeniyle bir hayli yoğun olduğu dönemde aksattığı konularda şimdi adımlar atmaya başlayan oyuncu, geçtiğimiz gün de Yedikule Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Oyuncu Temmuz ayında da bu merkeze gitmiş ve Bambi ismini verdiği köpeğini sahiplenmişti.

Barınaktaki hayvanlarla hoş anlar yaşayan ve onlara sevgisini gösteren Aslı Enver, instagram hesabından da kısa bir video paylaştı.

Oyuncu, “Çift maske kontrolü” notuyla da espri yaptı. İşte o görüntüler: