Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın ikizlerini çok şaşırtan set! Acaba bir sürpriz mi var?

Doğa Rutkay’ın ikizlerini çok şaşırtan set! Acaba bir sürpriz mi var?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da rol alan Doğa Rutkay, programın ara vermesinin ardından ikizlerini de alıp yazlığa gitti. Alaçatı’da eşi Kerimcan Kamal ve ikizleri Piraye ile Rutkay Kerim’in keyifli anlarını sosyal medyadan paylaşmakta.

Takipçilerine hem bilgilendirici hem eğlendirici pek çok içerik sunan Doğa Rutkay, çocuklarının gelişimi sırasında neler yaşadığı ile ilgili deneyimlerini de paylaşıyor. Rutkay Kerim ve Piraye, tatlılıklarıyla gören herkesin gülümseten küçük maceralara dalıyorlar kimi zaman. Doğa Rutkay da çocuklarının bu anlarını samimi bir dille takipçileriyle paylaşıyor.

Tatilde bol bol ikizlerinin videolarını, fotoğraflarını çeken Doğa Rutkay, aynı zamanda arkadaşlarıyla bir araya geldikleri etkinliklerden de görüntüler yayınlıyor.

Son yaptığı paylaşımda ise ikizlerinin ilk kez bir set gördüğü anlardan. Bulundukları mekanda bir dizi ya da sinema filminin çekimine rastlamışlar görünen o ki…

Gezmeye çıkan ikizlerin babalarının yanında ilgiyle setteki insanlara ve aletlere bakışı görünüyor.

Doğa Rutkay durumu tam açıklamamış ama fotoğrafı gören pek çok kişinin de ikizlerin bir reklamda falan mı oynadığı düşüncesini doğurdu bu paylaşım.

Doğa Rutkay böyle bir durumda mutlaka bilgi verirdi diye düşünerek şimdilik sadece sokakta gezerken rastladıkları bir set olduğu düşünülüyor…

İşte sevimli ikizlerin o anları:

Doğa Rutkay'ın ikizlerini çok şaşırtan set! Acaba bir sürpriz mi var? 8

Doğa Rutkay'ın ikizlerini çok şaşırtan set! Acaba bir sürpriz mi var? 9