Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a bakın neden teşekkür etti?

Şevval Sam, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a bakın neden teşekkür etti?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’deki Yasak Elma dizisinde rol alan Şevval Sam, aynı zamanda uzun yıllardır oyunculuğunun yanında şarkıcılık da yapıyor. Bilen bilir, Şevval Sam, sosyal-toplumsal pek çok olayda da ön saflarda yer almaktan çekinmez. Ünlü oyuncu kadına-çocuğa-hayvanlara şiddet konusundaki duyarlılığını da her fırsatta gösterir.

Hatta geçtiğimiz günlerde Pınar Gültekin isimli bir genç kadının Muğla’da vahşice öldürülmesinin ardından İstanbul’da yapılan protestolarda da ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır’ sloganıyla en önlerde yer aldı.

Oyuncu, aynı zamanda tam bir hayvansever. Onun tanıyanlar, sosyal medyadan takip edenler, bu  konudaki hassasiyetini de zaten biliyor. Şevval Sam kendisini ‘yaşam  savunucusu’ olarak tanımlıyor.

Evindeki kedilerinin yanı sıra sokaktaki kedilere, köpeklere de bakıyor ve ihtiyacı olan  gördüğü tüm hayvanlara.

Hal böyle olunca sosyal medyada da konuyla ilgili paylaşımları  dikkatle takip ediyor Şevval Sam. Son  olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın yaptığı bir paylaşımı yayınlayarak teşekkür etti.

Yavaş, makam odasındaki masasında oturan Khaleesi isimli sevimli kedisinin fotoğrafını paylaşmış ve Dünya Kediler Günü’nü kutlamıştı. Yavaş’ın kedisini çocuğu gibi gördüğü de paylaşımındaki sözlerinden anlaşılıyor.

Bu paylaşımı gören Şevval Sam da Mansur Yavaş’ın duyarlı davranışından etkilenerek “Ya muhteşemsiniz Sayın Başkan” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Şevval Sam, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a bakın neden teşekkür etti? 7