Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı o pastayı yedi mi gerçekten?

Şükran Ovalı o pastayı yedi mi gerçekten?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Pandemi sürecinde yaşanan karantina nedeniyle evlerde yaşam sürmeye çalıştı ünlü isimler de… Pek çok insan gibi yaz gelir gelmez tatil yerlerine giden ünlü isimler, yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini mutlu ederken, bir taraftan da gıpta ettiriyor!

Şükran Ovalı da ailesi ile birlikte kısa bir süre önce tatile çıktı. Kızı Mihran Ela’nın doğumundan sonra dizilerde kimi zaman konuk oyuncu olarak yer alan Ovalı, bir de tiyatro oyununda rol almıştı.

Yeni sezonda ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekleyen hayranları, ne yazık ki dizilerde bu sezonda yer almayacağı kararıyla üzüldü. Geçtiğimiz yıl Onur Saylak ile Evlat oyunu pandemi nedeniyle ara vermişti. Ovalı, tiyatroların da açılmasıyla oyuna devam etmeyi düşünüyor ama dizi yok. Takipçileri şu sıralar onun tatilden paylaştığı keyifli fotoğraflarla yetiniyor.

Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde tatil için gittiği Alaçatı’da Ezgi Mola ile çekilen bir fotoğrafını yayınlamıştı.

Malum Ezgi Mola,geçtiğimiz yıl sevgilisi ile Boop Alaçatı isimli bir mekan açmıştı. Şimdilerde gündüz hizmet veren Roop Alaçatı isimli mekan da ünlü isimlerin uğrak yeri oldu.

Şükran Ovalı da gittiği mekanda bir tatlı siparişi verdi. Ezgi Mola’nın mekanının da reklamını yapan oyuncu, tatlıyı çok beğendiğini de belirtti. Ancak formunu koruyan Şükran Ovalı’nın o pastanın hepsini gerçekten bitirip  bitirmediği merak konusu…

İşte o paylaşım: