Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın ikizleriyle, Pınar Altuğ’un kızıyla dikkat çeken 29 Ekim kutlaması

Doğa Rutkay’ın ikizleriyle, Pınar Altuğ’un kızıyla dikkat çeken 29 Ekim kutlaması

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlanmakta. Yerel yönetimler tarafından yapılan kutlamalar, Anıtkabir’e binlerce insanın yaptığı ziyaretler ve sosyal medyada verilen mesajlarla, vatan sevgisi, Cumhuriyet sevdalısı herkes bir şekilde kutlamalara katılmakta.

Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak yapılan kutlamalar ve mesajlar arasında, ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları mesajlar da dikkat çekiyor. Türk bayraklarıyla birlikte yapılan kutlama mesajları, ünlü isimlerin takipçileri tarafından da merakla izleniyor.

Bu isimlerden bir tanesi de Doğa Rutkay. Güldür Güldür’ün Yeter’i ve Çocuktan Al Haberi programının da sunucusu olarak ekranlara geliyor. Rutkay, sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden bir tanesi.

Doğa Rutkay, günün anlam ve önemine binaen çeşitli paylaşımlar yaptı ama ikizleri Rutkay ve Piraye ile verdiği bu poz da çok anlamlıydı. Çocuklarına da 29 Ekim coşkusunu yaşatmak istemiş oyuncu….

Ülkemizde, bayrağımızla, Ata’mızın izinde nice Cumhuriyet bayramlarınıza evlatlar????????????❤️????????????
#29ekimcumhuriyetbayramımızkutluolsun

Doğa Rutkay'ın ikizleriyle, Pınar Altuğ'un kızıyla dikkat çeken 29 Ekim kutlaması 9

Çocuğuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılan bir başka isim de Pınar Altuğ oldu. Her ne kadar Covid 19 nedeniyle evde olsalar da balkondan aşağıdaki pozu vermeyi de ihmal etmediler Altuğ ve kızı Su. Anne kızın ay yıldızlı tişörtleri ve arkalarındaki Türk bayrağı ile fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz…

????????????????????????????????????????????????????????

Doğa Rutkay'ın ikizleriyle, Pınar Altuğ'un kızıyla dikkat çeken 29 Ekim kutlaması 10

Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Derya karakteriyle ekranlara gelen Özge Özder de kutlamalara katılan ünlü isimlerden birisiydi. Oyuncu, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak şu mesajı yayınladı…

Aydınlattığın yolda, gelecek güneşli yarınlara… ???????? #29ekimcumhuriyetbayramı kutlu olsun…

Doğa Rutkay'ın ikizleriyle, Pınar Altuğ'un kızıyla dikkat çeken 29 Ekim kutlaması 11