Ana sayfa Dizi Haberleri Olay bu kadar net işte! Sadakatsiz dizisine izleyici bir yorum yaptı, cuk oturdu!

Olay bu kadar net işte! Sadakatsiz dizisine izleyici bir yorum yaptı, cuk oturdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, adeta Çarşamba akşamlarına damga vurmaya başladı. Doctor Foster isimli dünyaca ünlü BBC’nin dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz, oyuncu seçimleri ve senaryo ile de başarılı bir performans sergiliyor ekranda.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları dizi dün akşam 4. bölümüyle ekrandaydı. Yine reytingleri olduğu kadar sosyal medyayı da salladı yeni bölümüyle. Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın, kocası ve sevgilisini arabanın içinde yakaladığı sahne dizinin en çarpıcı sahnesiydi.

Artık açık açık aldatıldığını bilen ve kocasının hamile sevgilisini bırakmayacağından da emin olan Asya için yeni bir yol görünüyor önünde. Şu ana kadar öğrendiği olayların şokunu yaşayan Asya’nın artık alacağı intikam planı merakla bekleniyor.

İzleyici yeni bölümde Asya’nın şöminenin başında oturup başına gelenlere sessizce ağladığı o sahneyi adeta yüreğinde hissettiği, sosyal medyada yapılan mesajlardan görülmekte.

Duygusal tepkiler veren dizinin takipçileri, “Oturduk alacağın intikamı bekliyoruz” diyerek dizinin gelecek bölümlerinde daha heyecanlı sahneler yaşanacağı beklentisini ortaya koyuyor.

Olay bu kadar net işte! Sadakatsiz dizisine izleyici bir yorum yaptı, cuk oturdu! 7

Söylediği yalanlarla izleyenlerin ateş püskürdüğü Volkan’ın yanı sıra Asya’nın iki arkadaşına da tepkili mesajlar iletiyor izleyenler.

Güya çok yakın olduğu iki kadın arkadaşının kendisini nasıl arkasından vurduğunu gören Asya’nın, onlardan da yaptıklarının hesabını sormasını istiyor.

Yeni bölümde ihaneti gözleriyle gören Asya’nın eve gidip Volkan ile fotoğraflarını yakmasının yer aldığı duygusal sahne de dizinin takipçilerinin yüreğine dokundu.

Asya karakteri ile empati kuran izleyicilerin yaptıkları ilginç yorumlar ve tespitler, sosyal medyada dikkat çekiyor. Bir izleyicinin “Asya’nın yaktığı sadece bir çerçeve değildi, tüm geçmişini, içinde kalan son sevgiyi, aşkı da yakıyordu” yorumu herkesin düşüncesini özetlerken, Volkan’ın Asya’yı aldattığını bilen ama durumu gizlemekle kalmayıp için için kabullenen Derya ve Bahar ise izleyenleri delirtiyor.

 

Bazı izleyicilerin sosyal medyada bu konuyla ilgili yaptıkları yorumlardan bir kaç örneği aşağıda görebilirsiniz. Bir izleyicinin Derya ve Bahar ile ilgili yaptığı tespit ise adeta ‘cuk oturdu’ dedirtecek cinsten!

Zira, kendi hayatlarındaki eksiklikleri Asya üzerinden tamamlamaya çalışmış bu iki karakterle ilgili en güzel ve belki de en doğru tespit bu olsa gerek. İşte o tespit ve bir kaç yorum daha…