Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor, Demet Özdemir yeni projeye başlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor, Demet Özdemir yeni projeye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir yeni karar aldı, hayranları çok meraklandı! Son yılların ismi en çok konuşulan isimlerinin başında Demet Özdemir geliyor… Erkenci Kuş dizisiyle müthiş bir sıçrama yapan oyuncu, yurt dışında da yayınlanan dizi sayesinde hayran kitlesini dünyanın dört bir yanına yaymayı başardı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ve dram rollerini de başarıyla oynayabileceğini gösteren oyuncu, yeni kararıyla da hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

Uzun süredir dizi setlerinde çok yorulduğunu belirten ve dinlenmeye de ihtiyacı olduğunu sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyan oyuncu, bu duruma rağmen yaz aylarını da boş geçirmeyecek.

Kariyerinin zirvesinde bulunan Özdemir, yaz ayları için bir sinema filmi düşüncesi olduğunu ifade etmişti.  Bu düşünce bir projeye dönüştü ve oyuncu Aşk Taktikleri isimli bir film için anlaştı…

Yeni anlaşması ile hayranlarını da heyecanlandıran Demet Özdemir’in hikayede partnerini canlandıracak olan isim de ortaya çıktı. atv’de bu yılın başarılı olamayan dizilerinden Akıncı’nın başrolü Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir buluşması yaşanacak.

Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor, Demet Özdemir yeni projeye başlıyor! 7

Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için hazırlıklar sürüyor. Akıncı dizisi zaten 20. bölümde final yapacak ve Şükrü Özyıldız’da vaktini yeni filmdeki karaktere verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de Mayıs ayının ortasında final yapması bekleniyor…

Demet Özdemir, bir projeyi bitirirken bir diğerine başlayacak. Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan Aşk Taktikleri isimli film Netflix platformunda yayınlanacak.

Çok yoğun bir dönem geçirmesine rağmen Özdemir’in yaz ayını dinlenerek değil de çalışarak geçirecek olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümde final yapmasının ardından yönetmen Emre Kabakuşak, film için hazırlıklara başlayacak.