Ana sayfa Dizi Haberleri Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir’de Kibrit olarak etkiledi, Kağıt Ev’de ilk bölümden göze girdi!

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir’de Kibrit olarak etkiledi, Kağıt Ev’de ilk bölümden göze girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kağıt Ev dizisi başladı ama izleyici hikayeyi sakıncalı buluyor! Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisinin ilk bölümü 19 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranında başladı. Büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan dizi, Sefirin Kızı’nın yerini de kapmış oldu… Sefirin Kızı’nın son 4 bölümü artık Salı akşamları yayınlanacak.

Kağıt Ev dizisiyle ilgili olarak sosyal medyada yapılan yorumlar dikkatleri çekiyor. Çok iyi karakter oyuncularına sahip olan dizinin hikayesine yönelik eleştiriler hemen dikkat çekiyor.
İlk bölümün izleyicileri biraz düşündürdüğü ve çok da fazla hikayenin içine çekemediğine yönelik görüşler ağırlık kazanıyor. İlerleyen bölümlerde hikayenin gelişimi ile birlikte Kağıt Ev dizisinden ters köşe sahneler beklentisi de var.

Bir dizi hayranı hikayeye yönelik şu eleştiride bulundu: “Senaryosunu beğenmedim. Çocuk yaştaki birinin cinayet işlemesi, soğukkanlı ve hastalıklı tavırları, ailesinin örtbas etme çabası son derece sakıncalı.”

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de Kibrit olarak etkiledi, Kağıt Ev'de ilk bölümden göze girdi! 2

Tabii farklı düşünenler de var. Diziyi güzel ve heyecanlı bulduklarını belirten, hikayenin de farklı olduğunu düşünenler yeni bir diziye kavuştuklarını ifade ediyor.

Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu’nun yine rolünün hakkını fazlasıyla verdiği değerlendirmeleri de diziyi beğenenler tarafından ifade ediliyor.

Kağıt Ev dizisinde hikayenin odak noktasında Cemre karakteri bulunuyor. Helin Kandemir tarafından canlandırılan karakterin daha ilk bölümde dikkat çekmesi ve oyuncunun da başarısı da sosyal medyada konuşuluyor.

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de Kibrit olarak etkiledi, Kağıt Ev'de ilk bölümden göze girdi! 3

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit karakteri ile de izleyicileri etkileyen Helin Kandemir, Kağıt Ev dizisinde yine göze girmeyi ilk bölümden başardı.

Hastalıklı bir ruh haline sahip olan Cemre karakterini başarıyla oynayan Kandemir, 2017 yılında İsimsizler isimli dizide Pelin karakteri ile setlere adım atmıştı.

2 Haziran 2004 doğumlu olan oyuncu, henüz 16 yaşında ve üst üste önemli dizilerde yer alma başarısı gösterdi.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Elif olarak ekranda yer alan oyuncu, Hakan Muhafız dizisinde de Ceylan’a hayat vermişti.

Kandemir’in daha bu yaştı 2 sinema filmi de var… Kız Kardeşler isimli filmde Havva’yı canlandıran oyuncu Azizler’de ise Cansu karakterlerine hayat verdi.

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de Kibrit olarak etkiledi, Kağıt Ev'de ilk bölümden göze girdi! 4