Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çok güzel bir hamle yaptı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çok güzel bir hamle yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 12 bölümlük performansıyla Doğduğun Ev Kaderindir, büyük ilgi gördü ve ilk sezonun ardından da izleyiciler heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un iyi bir uyum yakaladığı dizinin ikinci sezonu 30 Eylül Çarşamba günü 13.bölümle birlikte başlıyor.

Yeni bölümden önemli bir sürpriz de ortaya çıktı. Kanalın bir diğer dizisi Kırmızı Oda ile Doğduğun Ev Kaderindir arasında bir ilişki kuruldu. Kırmızı Oda’nın Doktor Hanımı Binnur Kaya ile Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir buluşması yeni sezonun büyük sürprizi oldu.

Zeynep, Doktor Hanıma terapiye gidiyor ve anlatacakları da izleyicileri meraktan çatlatıyor… “Çok güzel bir hamle bu” diye sosyal medyada yorum bırakan dizi hayranları, iki yapım arasındaki bu etkileşimden son derece memnun. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezondan ilk fragmanı yayınlandı. 13. bölümde Zeynep Göksu Karaca, Doktor Hanıma gidiyor ve kendisi hakkında bilgiler sunuyor.

“Nerede duracağımı bilemedim. Hayat ne istiyor benden” diye içini döken Zeynep, eşi Mehdi’yi de çok sevdiğini belirtiyor. Zeynep’in yaralarının ortaya çıkacağı yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

Doktor hanımın, “Bazen de hayat kendi ellerimizle yazdırır bize kaderimizi” sözleri ise derin anlamıyla Zeynep’i de çok etkiliyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölüm fragmanı: