Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2021 sürprizine herkes şaşıracak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2021 sürprizine herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümü öncesinde neler yaşanacağına dair merak iyice arttı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümün yayınlanmaması nedeniyle dizinin hayranları 2 haftadır beklemedeydi.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide 2021 yılı sürprizi var. Yapıma yeni bir karakter katılıyor ve olaylar da farklı bir noktaya doğru gidiyor… Senarist Eylem Canpolat’ın Sefirin Kızı dizisine geçmesinin adından projeden ayrılması da dikkat çeken bir gelişme olmuştu. Yeni karakter de diziye farklı bir hava katacak.

Hakan Salınmış dizinin kadrosuna katıldı ve 27. bölüm itibari ile de ekrandaki yerini alacak. Oyuncu ilk kez 27.bölüm 2.fragmanında göründü. Salınmış dizide Barış ve Savaş kardeşlerin dayısı olarak hikayede yerini alacak. Dayının gelişi ile birlikte Zeynep – Barış aşkında nasıl gelişmeler olacak, bunlar da merakla bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2021 sürprizine herkes şaşıracak! 4

Zeynep şikayetini geri almamıştı. Hapiste bıçaklanan Mehdi’nin ölüm yatağında olduğu anlar izleyicilerin de heyecanını artıracak. Zeynep’in büyük pişmanlığı, onun yüzünden bu noktaya gelindiğine yönelik söylemler, moralleri bozacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. yeni bölümü 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: