Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi reytinglerde iyi başladı, Sefirin Kızı’nı resmen pistten attı!

Maraşlı dizisi reytinglerde iyi başladı, Sefirin Kızı’nı resmen pistten attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında dün akşam izleyicilerle buluşan Maraşlı dizisinin reytingleri merak ediliyordu. İlk bölümü beğeni toplayan dizide Burak Deniz ve Alina Boz başrollerde buluştu. Hikayenin de güçlü olmasının ardından dizi beklendiği gibi iyi bir başlangıca imzasını attı. Tüm kategorilerde dizi 5’li reyting oranları tutturmayı başardı.

11 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Maraşlı dizisi yüzünden en büyük sıkıntıyı Sefirin Kızı gördü… Reytingleri 4’lü seviyelere düşen, hatta AB grubunda 3’lü oranlara kadar gerileyen Star TV dizisi için bu beklenen bir gelişmeydi. Zira dizinin hikayesi çok da iyi gitmiyordu ve Maraşlı dizisine takılanlar da reytinglerin düşmesine neden oldu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hiçbir şeyden etkilenmeden yoluna emin adımlarla devam ediyor ve günü de tüm kategorilerde birinci sırada bitirdi. Survivor 2021’in tv8 ekranında düşüşüne de dün akşam tanıklık ettik.

Çukur ve Yasak Elma dizileri küçük düşüşler yaşamış olsa da Uyanış Büyük Selçuklu’nun ardından en çok izlenen yapımlar olarak dikkat çekti. Çukur totalde ikinci sırayı elde etti. Yasak Elma ise Fox TV’ye yine iyi reytingler getirdi ve hem AB hem de ABC1 gruplarında ikinci sırada kendisine yer buldu. Çukur ise AB’de 5. ve ABC1’de ise 4. sırada kendisine yer buldu.

Maraşlı dizisi reytinglerde iyi başladı, Sefirin Kızı'nı resmen pistten attı! 1

Gelelim Maraşlı dizisinin durumuna. İyi başlayan dizi Totalde günü 7. sırada tamamladı ve Sefirin Kızı’nın en çok izlenen 4. dizi olması haline de son verdi. Sefirin Kızı artık en çok izlenen 5. dizi ve tüm kategorilerde de durum böyle.

Maraşlı, AB ve ABC1 gruplarını ise 6. sırada tamamladı. Bu gelişmeler gösteriyor ki, Maraşlı ilerleyen haftalarda yükseliş sağlarsa hem Çukur hem de Yasak Elma’ya rakip olabilecek.

İşte 11 Ocak Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Maraşlı dizisi reytinglerde iyi başladı, Sefirin Kızı'nı resmen pistten attı! 2