Ana sayfa Dizi Haberleri Zerrin Tekindor gelecek, Mucize Doktor’da Ali Vefa’ya kök söktürecek!

Zerrin Tekindor gelecek, Mucize Doktor’da Ali Vefa’ya kök söktürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor dizisine yeni bir karakter katılıyor. Vuslat isimli bu karakterin Zerrin Tekindor’un canlandıracak olması dizi hayranlarının bir hayli mutlu etti. Ünlü oyuncu da böyle güçlü bir yapımda dikkat çeken bir rolle yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak.

Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakterinin annesi Ezo olarak yakında ekranda göreceğimiz Zerrin Tekindor’un gelişi hikayenin de daha da ilginçleşmesine neden olacak. Peki 14 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 45. bölümde neler izleyeceksiniz.

Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır. Ama bu sefer asistanlar hocalarından gizli başka bir yöntem denemeye karar verirler.

Zerrin Tekindor gelecek, Mucize Doktor'da Ali Vefa'ya kök söktürecek! 4

Diğer taraftan Ferman vaka nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın seçimini çoktan yapmıştır. Ama bütün dengeleri değiştiren hiç beklenmedik biri Ezo olur. Hastaneye gelen ve durumun vahametini gören Ezo, son çare gizemli birini arar. Bu kişi annesi Vuslat mı olacak, merakla bekleniyor.

Vuslat karakterinin kızı Ezo ile yakınlık içindeki Ali Vefa ile olan ilişkisi de heyecanı artıran bir başka detay olacak. Vuslat’ın kızı ile birlikte aynı evde yaşama kararı alan Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa’ya kök söktürmesi bekleniyor.