Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugüne kadar söylenmiş en güzel söz!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugüne kadar söylenmiş en güzel söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşma devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk başrollerde yer alıyor. Dizinin hikayesine son dönemde önemli isimler katıldı. Hakan Salınmış, Ebru Cündübeyoğlu ve son olarak da İnanç Konukçu yapımda yer alacak olan oyuncu olarak belirlendi…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 32.bölüm öncesi yayınlanan fragmanda hem hoş hem de rahatsız edici görüntüler vardı.Zeynep’in Barış ile keyifli anları izleyicileri de mutlu edecek. Mehdi’nin etrafındaki koruma ordusu, tehdidin büyüklüğünü anlatıyor ve aile de bu işten zarar görecek.

Ayrıca Sakine’nin gözyaşları artık Zeynep için anlamsızlaştı ve Nermin annesinin yanında saf tutuyor. Yeni bölümde yine çok etkileyici sahneler bulacaksınız. Ancak dizinin 32. bölüm 2. fragmanında bir söz var ki, şimdiye kadar dizide söylenmiş en güzel söz olabilir.

Barış ile Zeynep’in keyifli skooter anlarının ardından Barış diyor ki, “Ben seninle birlikteyken gerilmek istemiyorum ki, ben seninle birlikteyken salınmak istiyorum.” Aslında bu sözlerin anlamı derin. Barış’ın Zeynep’e nasıl baktığını da çok iyi anlatıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugüne kadar söylenmiş en güzel söz! 7

Ayrıca dizinin hikayesinde ilerleyen bölümlerde Barış ve Zeynep arasındaki gerginliklerin yerini aşkın doldurmasını da bekleyebilirsiniz. Mehdi’nin etrafını kötülük sararken ve Zeynep hala onun aklından çıkmamış iken, Barış’ı etrafını ise iyilik sarıyor ve Zeynep’i adeta kucaklıyor..

Cezaevinden çıkıp Cengiz’in işlerini devralan Mehdi yeni imajı ile sahneye çıkıyor. Henüz tanımadığı düşmanlar edinen Mehdi, önüne çıkan engelleri aşabilecek mi? Doğrulanmış
Mehdi’nin yeni işi ile ilgili Nuh’un çeşitli endişeleri vardır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 32. bölümü yeni olaylara sahne olacak, hem güzel hem de kötü sahnelerle dolu olacak. İşte dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler: