Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu yeni rolünü teslim aldı, sürprizler geliyor!

Uraz Kaygılaroğlu yeni rolünü teslim aldı, sürprizler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayat vermişti. Oyuncu önceki hafta yapımdan ayrıldı. Dizide Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından Kaygılaroğlu’nun da gidişi, hikayenin ciddi bir değişim geçirmesine de neden oldu.

Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile katıldığı dizinin son haftalarda düşen reytingleri de dikkat çekiyor. Atagül ve Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından diziden izleyicilerin yavaş yavaş koptuğu gözlemleniyor. Oyuncuise yeni projesi için hazırlıklarına başladı…

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisinde Kaygılaroğlu da başrolde bulunuyor. Ezgi Mola’nın da yer alacağı diziyle ilgili yeni gelişmeler var. Ünlü oyuncu, kızı Ada ile birlikte Cem Yılmaz’ın ofisini ziyaret etti.

Uraz Kaygılaroğlu yeni rolünü teslim aldı, sürprizler geliyor! 7

Ünlü oyuncu, yanında kızı ve elinde senaryo ile instagram hesabından paylaşım da yaptı.

Ziyaret sırasında kameralar tarafından görüntülenen oyuncu diziyle ilgili soru üzerine, “Tatlı tatlı sürprizler var. Senaryolarımı teslim aldım. Ada ile de bir ziyarette bulunduk” diyerek fazla bilgi vermek istemedi. Oyuncu, sürprizleri yavaş yavaş zaman içinde açıklayacaklarını ima etti.

Sefirin Kızı dizisinden ayrılığı da sorulunca Uraz Kaygılaroğlu, bunun çok önceden belli bir durum olduğunu vurguladı. Oyuncu, “Çok daha önceden belliydi, çok keyifle çalıştığımız bir sürecin sonuna geldik, bitirdik” demekle yetindi.