Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kafalar fena karıştı; kimi kime isteyecekler?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kafalar fena karıştı; kimi kime isteyecekler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 30. yeni bölümü öncesinde hayranlar heyecanla ne olacağını bekliyor. Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin bir türlü karakterli şekilde duramadığından yana dertli olan dizi hayranları, yine çılgına dönecek.

Barış’ın ailesini de alıp istemeye gelmesi evde büyük bir şaşkınlık yaşatacak. Kimsenin beklemediği bu sahneyi izleyiciler de eminiz tahmin etmemişti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 30. bölüm 2. fragmanında isteme sahnelerini görebilirsiniz. Zeynep’in annesi Sakine ise daha laf bitmeden “Vermem” diye ortaya atılınca dizi hayranlarının diline düştü.

İzleyicilerin düşüncesine göre bu sahnede şaşırtmaca var. İstenilen kişinin Zeynep olmama ihtimali de var ve yeni bir ters köşe gelebilir. Tam olarak ne olacağını ancak yeni bölümde izleyebileceksiniz.

“Zeynep’in aptallıklarından, Sakine’nin uslanmazlığından, Cemile’nin duygu sömürülerinden gına geldi” diye yorum bırakan dizi hayranları, Zeynep ile Barış’ın mutlu olmasını istiyor. Ancak Zeynep yine rahat durmayacak ve Mehdi’nin yardımına gidecek. Barış ise bu durumdan hiç memnun değil ve sinirler bir hayli gerilecek gibi duruyor.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine renkli geçecek. Zeynep’in Mehdi konusundaki tutarsız tavırları yine izleyicileri çok rahatsız edecek.

Dizi hayranları Zeynep’in artık güçlü bir kadın gibi ayaklarının yere sağlam basmasını, Mehdi defterini kapatmasını ve ondan uzaklaşmasını, Barış ile de yeni bir hayata adım atmasını bekliyorlar.

Ancak sonuçta bunların bu kadar kolay olması da pek mümkün değil. İşte Doğduğun Ev Kaderindin 3 Şubat Çarşamba 30. bölüm 2. fragmanı: