Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ters köşe yaptı, ‘bu da olmaz’ diyenler yanıldı!

Doğduğun Ev Kaderindir ters köşe yaptı, ‘bu da olmaz’ diyenler yanıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tv8 ekranında dün akşam 28. yeni bölümü ile ekrandaydı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü bazı izleyiciler tarafından çok beğenilirken, bazıları ise keyif vermediğini izlerken sıkıldıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Dizide Zeynep yine ezber bozarak herkesi şaşırttı. Mehdi’nin hakim karşısına çıktığı anlarda bir anda kapıda beliren Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukatı olarak müdahil olmak istediğini söyledi. İzleyicileri çok şaşırtan bir ters köşeydi bu… Zira sosyal medyada senariste yönelik tepkiler hemen yerini aldı…

Zeynep’in bundan sonra başına ne gelirse hak edeceğini düşünen izleyiciler de yorum bıraktı. Bir dizi hayranı, “Bu dizide yok artık bu da olmaz dediğimiz ne varsa gerçek oluyor” diyerek şaşkınlığını gizlemedi. Mehdi’yi savunarak Zeynep ona verdiği değeri de ifade etmiş oldu. Ancak bu durum izleyicilerin hiç de hoşuna gitmiş değil ve senaryoya isyan ediyorlar…

“Zeynep sağol bugün ki çıldırma potansiyelimi aştım sayende” diyerek kızgınlığını belirten bir dizi hayranı dikkat çekti. Bir başka dizi takipçisi ise “Barış bu Zeynep’le hiç zaman kaybetmesin baksın yoluna” diyerek hikayenin gidişatına yönelik eleştiriler sıraladı.

Birçok izleyici için bu durum Zeynep adına bir saflık değil, ondan daha kötü bir durum. Barış’ın tüm uyarılarına rağmen Zeynep, kalbinin sesini dinledi ve Mehdi’ye verdiği değeri de bir kez daha gösterdi.

İşte izleyicileri çıldırtan o sahne: