Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de Benal sinir olsa da İnci Nur Sevimli, Demet Özdemir’e bayılıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Benal sinir olsa da İnci Nur Sevimli, Demet Özdemir’e bayılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, iki kadının bir erkek için verdiği ilginç mücadelede kimi zaman haksız durumlar da yaşansa her ikisi de mağdur olan kadınlar olarak bir noktada birbirlerini de anlıyorlar. Kimden mi bahsediyoruz? Benal ve Zeynep’ten… Mehdi’den ayrılmasından sonra hamile olduğunu öğrenen Benal, bir de Zeynep’in ortaya çıkmasıyla yıkılmıştı.

Mehdi ile evlenen Zeynep, Benal’in çocuğunu aldırmasına engel olurken gerçekleri bilmiyordu. Öğrendiğinde ise hem şok, hem kızgınlık yaşadı ama kolay kolay kimsenin yapamayacağını yaparak bu durumu anlamaya çalıştı ve ne Benal’i suçladı, ne de Mehdi’yi.

Hatta bir süre Benal ile aynı evde kalmayı bile istemese de kabullenmek durumunda kalan Zeynep’in insanlığı ve vicdanı, herkesi etkilemişti. Buna karşın Benal, sürekli olarak Zeynep’in gölgesinde kalmaktan ve Mehdi’nin kendisiyle evlenmesine rağmen hala Zeynep’in peşinde olmasından dolayı çok rahatsız.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Benal sinir olsa da İnci Nur Sevimli, Demet Özdemir'e bayılıyor! 8

Dizide Benal’i İnci Nur Sevimli oynuyor. Zeynep’e hayat veren Demet Özdemir ile bir dönem daha fazla birlikte sahneleri vardı ama hikaye gereği şu anda daha az sahnede bir araya geliyorlar.

İnci Nur Sevimli, rol arkadaşı Demet Özdemir’e sosyal medya üzerinden gelen bir hayranının “Demet Özdemir ile çalışmak nasıl?” sorusuna verdiği yanıt ile dikkat çekti.

Sevimli, “Keşke keşke daha çok sahnemiz olsa. Çok güzel, çok zeki, çok samimi Demet Özdemir. Love her” notunu düştü. Bu paylaşımı gören Demet Özdemir de “Ya güzel İnci, karşılıklı düşüncelerimiz. Güzeller güzeli naif İnci’m” notuyla karşılık verdi.

İşte ikilinin o paylaşımları:

Doğduğun Ev Kaderindir'de Benal sinir olsa da İnci Nur Sevimli, Demet Özdemir'e bayılıyor! 9