Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Sefirin Kızı’ndan ayrıldı ama hala nimetlerini topluyor!

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı’ndan ayrıldı ama hala nimetlerini topluyor!

tarafından ker_def

Neslihan Atagül, Hollywood ünlüleri ile aynı dergide! Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle yapıma veda etmek durumunda kalmıştı.

Ünlü oyuncu son dönemde bir hayli zayıflamış ve güçsüz düştüğünü, dinlenmesi gerektiğini belirterek, vücudunun çekimlerde yer almasına izin vermediğini ifade ederek diziye veda etmişti. Neslihan Atagül’ün gidişinin ardından ise dizinin reytingleri ciddi şekilde geriledi. Ancak dizinin Amerika kıtasında yayınlanacağının ortaya çıkması önemli bir gelişme oldu. Neslihan Atagül, yapımdan ayrıldı belki ama yurt dışı tanıtım atağında ünlü ABD dergisine kapak olarak, başarısının meyvelerini topluyor.

Hispanik olarak adlandırılan İspanyolca konuşanlara hitap eden Amerika’da yayınlanan Univision isimli kanalda Sefirin Kızı dizisi yakında başlayacak. Bu da tüm Amerika kıtasında dizinin müthiş bir ilgi görmesi de bekleniyor. Bu gelişme sonrasında ise Atagül, Amerika kıtasında çok konuşulmaya başlandı.

Ünlü oyuncu şimdilerde dinleniyor ve yeni bir projesi de yok. Atagül’ün ünü de yayılmaya devam ediyor. Yurt dışında milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, HOLA! USA isimli ABD’nin en çok okunan dergisine kapak oldu. Bunun nedeni ise Sefirin Kızı dizisinin geniş bir kitleye hitap etmesi ve Atagül’ün de öne çıkması…

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı'ndan ayrıldı ama hala nimetlerini topluyor! 1

Daha önce birçok Hollywood yıldızının da yer aldığı dergide bir Türk oyuncunun çıkması önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Çırağan Sarayı’nda objektiflere poz veren Atagül, başarısını da böylelikle ABD’ye kadar taşımış oldu.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı'ndan ayrıldı ama hala nimetlerini topluyor! 2

Jennifer Lopez, Eva Mendes, Victoria Beckham, Salma Hayek ve Ricky Martin gibi isimlerin yer aldığı dergide de kapakta yer alan ilk Türk oyuncu olma unvanını da Neslihan Atagül ele geçirdi.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı'ndan ayrıldı ama hala nimetlerini topluyor! 3