Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de çok stratejik bir Kırmızı Oda taktiği!

Doğduğun Ev Kaderindir’de çok stratejik bir Kırmızı Oda taktiği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sonunda beklenen oldu, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir’e geldi! TV8 ekranında Kırmızı Oda dizisi sezona çok etkileyici bir başlangıç yapınca, kanalın diğer dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile bir etkileşim sağlanması çok önemli bir stratejik adım oldu… Demet Özdemir ve Binnur Kaya buluşması Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezona iyi başlaması için yapılan önemli bir adımdı.

İki dizi arasında sıklıkla bu tür etkileşimler yaşanabilir. Zira Kırmızı Oda’nın elde ettiği müthiş reyting başarısı dikkate alınır ise, bunu Doğduğun Ev Kaderindir için bir kaldıraç olarak kullanma fikri de önemli bir taktik zeka…

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakteri, Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor hanım ile buluştu. Zeynep, Mehdi ve ailesiyle yaşadığı sorunları kırmızı oda terapisinde anlattı. Bazı izleyiciler sırf bu sahne için Doğduğun Ev Kaderindir’i izlediğini belirten yorumlarda bulundu.

Zeynep’in yaşadığı acılar ortaya döküldükçe, dizi daha da keyifli izlenir bir hal aldı. Binnur Kaya’nın performansı yine harikaydı. Bu öyle stratejik bir hamle oldu ki, tv8’in iki dizisinin birbirini reyting noktasında desteklemesi, önemli ve güçlü bir mesajdı. Çarşamba akşamları Doğduğun Ev Kaderindir reytingde zorluklar yaşayabilir. Bu durumda imdada Kırmızı Oda dizisinin yetişmesi ve Zeynep’in terapi sahneleri üzerinden reyting yükseltme çabasını izleyebiliriz.

Sosyal medyada da diyalogları ile çok konuşulan bu sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.