Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de kimsenin beklemediği sarsıcı ayrılık!

Doğduğun Ev Kaderindir’de kimsenin beklemediği sarsıcı ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu ile yoluna devam eden dizilerden olan Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba akşamları iyi performanslar ortaya koymayı sürdürüyor. Kadına şiddet konusu ile bir süredir öne çıkan ve Demet Özdemir’in Zeynep karakteri üzerinden verdiği mesajlarla da ilgi uyandıran dizinin şimdiye kadar 26 bölümü yayınlandı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisine sonradan dahil olan ve başrolün hakkını veren Engin Öztürk’ün ağırlığının daha çok hissedildiği bölümler de dikkatleri çekmeye başladı. Mehdi’nin hapse girmesi ve bıçaklanması sonrasında, Zeynep’in şikayetinden vazgeçip geçmeyeceğinin de merak edildiği dizinin hikayesi heyecanlı bir şekilde ilerliyordu. Ancak gelen bir ayrılık tüm izleyicilerin moralini bozacak.

Diziyi titizlikle yazmakta olan ve büyük de başarı kaydeden Eylem Canpolat, Doğduğun Ev Kaderindir’i bıraktı… Canpolat, Ozan Aksungur ile birlikte Sefirin Kızı dizisinin senaryosunu üstlenme kararı almıştı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, iki diziyi de birlikte yürütmesi beklenen Eylem Canpolat, seçimini Sefirin Kızı’ndan yana yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir’in senaristliğinden ayrılan Eylem Canpolat’ın bu sorumluluğu da ekip arkadaşlarına devrettiği ortaya çıktı.

Eylem Canpolat’ın ayrılığının ardından Doğduğun Ev Kaderindir senaryosunun şimdiye kadar ki başarılı şekilde yazılmaya devam edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu.

Zira dizinin en güçlü yanı akıcı ve etkili senaryosuydu… Bakalım ilerleyen haftalarda bu ayrılığın yansımalarını senaryoda görebilecek miyiz?