Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu yapımcı ile anlaştı, Sefirin Kızı’nda ayrılık kesin!

Uraz Kaygılaroğlu yapımcı ile anlaştı, Sefirin Kızı’nda ayrılık kesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Çünkü senaryo ekibinde değişim yaşanmıştı. Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur’un sorumluluğuna geçen yeni senaryonun neleri beraberinde getireceği de merakla bekleniyor…

Pazartesi akşamları yayınlanan Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Uraz Kaygılaroğlu konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Gediz Işıklı karakterine hayat veren oyuncunun projeden ayrılacağı iddiası doğru çıktı. Sosyal medyada yayılan bu iddianın detayları da belli oldu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapımcı ile anlaşma yapan Uraz Kaygılaroğlu, diziye önümüzdeki aylar içinde veda edecek. Vedanın çok yakın bir zaman içinde olmayacağı ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun konu hakkında yapımcı ile el sıkışması projede uzun süreli kalmak istemediğini de ortaya koyuyor.

Gediz karakteri zaten senaristler tarafından harcanan bir karakter olarak akıllara yazıldı bir kere. Sefirin Kızı’nda Gediz’in ayrılmasının ardından izleyicilerin tepkisinin ne olacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun 2. sezon sonlarına doğru yapımda ayrılması durumunda, Sefirin Kızı’nın 3. sezonunun olup olmayacağı da bir başka merak konusu oldu.