Ana sayfa Sosyal Medya Atiye dizisinin Ozan’ı Metin Akdülger’den bomba bir dizi anlaşması!

Atiye dizisinin Ozan’ı Metin Akdülger’den bomba bir dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medcezir dizisindeki Orkun karakteri ile öne çıkan Metin Akdülger, sonrasında Analar ve Anneler isimli yapım ile dikkatleri çekmeye devam etmişti. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 4. Murad karakterine hayat veren Akdülger, sonrasında ise dijital dizi projeleri ile adından söz ettirdi.

Şahsiyet isimli bol ödüllü dizide Ateş karakteriyle izlediğimiz oyuncu, ardından da Atiye isimli Netflix dizisinde Ozan karakteri ile başrolde yerini almıştı. Metin Akdülger’in 2021 yılında yer alacağı yeni projesi de ortaya çıktı.

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ı başrolde buluşturan Kulüp isimli yeni Netflix dizisinin başrolünde Metin Akdülger’in de olduğu ortaya çıktı. Salih Bademci, Fırat Tanış ve Aside Selma Kalebek’in de kadrosuna katıldığı Kulüp ile ilgili son gelişmeleri TV100’den Birsen Altuntaş paylaştı.

Titiz bir oyuncu seçiminin yapıldığı projenin başında olan yönetmen Zeynep Günay Tan, ekibiyle birlikte hazırlıkları sürdürüyor.26 Ocak itibari ile çekimlerin başlayacağı diziye son olarak katılan ismin Metin Akdülger olduğu belirlendi.

Netflix’te yayınlanacak olan projenin hikayesi 1950’li yıllarda geçiyor… Matilda karakterinde gece kulübünde çalışan eski mahkum olarak izleyeceğimi Gökçe Bahadır, geçtiğimiz yıl İzmir’in Kızları isimli müzikal projede yer almıştı ve buradaki tecrübelerini de diziye yansıtması bekleniyor.

Matilda’nın kızı Raşet olarak Asude Selma Kalebek’i izleyecek olan dizi hayranları, Metin Akdülger’i ise bu kulübün patronu Orhan karakterinde görecek.

İsmet isimli şarkıcıya Salih Bademci hayat veriyor. Barış Arduç ise Fıstık İsmet olarak kulübe hizmet veren taksici rolünü canlandıracak.