Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi, ne zaman Zeynep için elini taşın altına koyacaksın?

Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi, ne zaman Zeynep için elini taşın altına koyacaksın?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezona Binnur Kaya ile Demet Özdemir buluşması ile, sürpriz yaparak başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni bölümünde izleyicileri duygudan duyguya sürükleyecek. Kırmızı Oda’nın Doktor hanımına yaşadıklarını anlatan Zeynep’in başına gelenler bitmek bilmiyor…

Bir başka kadından doğacak olan Mehdi’nin çocuğuna annelik mi yapacak Zeynep? Mehdi, ne zaman Zeynep için elini taşın altına koyacak? Zeynep, bu aşkın kaybeden tarafından mı yer alacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 14. bölümü çok etkili sahnelerle geliyor.

İkinci sezona reytinglerde de iyi başlayan dizinin hikayesi iyice derinleşiyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi başarılı performanslarıyla göz dolduruyor. Youtube’da yayınlanan fragmanlar trendlere giriyor… İşler dizi adını çok iyi gidiyor…

Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Youtube trend videolar listesinde 6. sıraya kadar çıkan görüntüler, izleyenleri şoke etti. Gözyaşı dökmek yine Zeynep’in hanesine yazıldı.

“Bu çocuğa yapmam gereken babalığı yapmak istiyorum” diyen Mehdi, Zeynep’in şu sorusuna ne yanıt verecek: “Nasıl yani, Benal kalacak ben gidecek miyim buradan?”

Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi, ne zaman Zeynep için elini taşın altına koyacaksın? 7

“Bir kere de Zeynep için bir kere de kendin için taşın altına elini koy.” İşte bu sözler Mehdi için izleyicinin de yüreğinden geçenleri anlatıyor.

Zeynep, nikahlı kocasının başka kadından olan çocuğunu mu büyütecek, yoksa kendi hayatını yaşamak için Mehdi’yi mi bırakacak?

“Ben Benal’in gitmesini istiyorum. Bi çözüm bul. Yapamıyorsan da söyle. Eğer kendimin dışında birine dönüşeceksem, ben bu ilişkiden giderim daha iyi” diyen Zeynep, yürekleri dağlayacak…

İşte 7 Ekim Çarşamba yayınlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 14. bölümünden 2. fragman: