Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’ye sinir olacaksınız ama İbrahim Çelikkol’un sesine da bayılacaksınız!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’ye sinir olacaksınız ama İbrahim Çelikkol’un sesine da bayılacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 26. bölümüyle ekranda olacak. Yeni sezonda yoluna heyecanlı sahnelerle devam eden dizide bu akşam Mehdi’yi türkü söylerken dinleyeceğiz. Daha doğrusu İbrahim Çelikkol’u dinleyeceğiz. Oyuncu, sahne için türkü söyledi ve sesi de şimdiden beğenildi.

Demet Özdemir ile birlikte başrolde oynayan İbrahim Çelikkol, Mehdi karakteriyle bir kaç bölümdür izleyenleri delirtmekte! Mehdi’nin eski eşinin peşini bırakmaması, sürekli hayatına müdahale etmesi ve sonunda kaçırması, izleyicinin sabrını taşırdı.

Zeynep gibi okumuş, avukat olmuş bir kadının kendi ayakları üzerinde durması gerektiğine inanan izleyiciler, Mehdi’nin kendisini acındırması ve Zeynep’in vicdanıyla oynamasını da istemiyor.

Ancak yeni bölümden gelen ön izlemede Mehdi’nin hapiste kırk yıllık mahkum gibi halleri, bir de üstüne ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsü acıklı acıklı söylemesi izleyiciyi çileden çıkardı. Şimdiden “Kendini mi acındırıyor, sanki müebbet yemiş” şeklinde yorumlarla Mehdi’nin bu hallerini eleştirmeye başladılar.

Mehdi’nin izleyicinin sabrını zorlayıp sinir etmesi bir yana, sahne için İbrahim Çelikkol’un kendi sesiyle türkü söylemesi ise güzel bir sürpriz olacak.

İzleyici eğer Mehdi’ye olan sinirini bastırıp İbrahim Çelikkol’u dinleyebilirse, oyuncunun sesinin hiç de fena olmadığı ve iyi bir iş çıkardığı da görülecek.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölümden ön izleme: