Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İnanç Konukçu yeni dizisini buldu!

Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İnanç Konukçu yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Behzat Ç dizisinde Hayalet karakteri ile hafızalara yazılan İnanç Konukçu, dizinin 2019 yılında BluTV’deki yeni sezonunun ardından neden devam etmediğini sorgulayan mesajı ile dikkat çekmişti. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’na gönderme yapan Konukçu için Behzat Ç. birçok izleyici gibi gönlündeki bir yara olarak kaldı.

2011 yılında Behzat Ç ile başladığı oyunculuk yolculuğunda farklı yapımlarla ekranda olmaya devam eden İnanç Konukçu; Kaçak, Kırlangıç Fırtınası, Adı Zehra, Vurgun gibi yapımlarda rol aldı.

Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz dizisine de konuk olarak katılan Konukçu’nun son dizisi ise TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Meto karakterine hayat veren oyuncu, şimdi ise yeni dizi anlaşması ile gündeme geldi.

atv’de yayınlanacak olan Kalp Yarası isimli dizi ile anlaştığı ortaya çıkan oyuncunun yolu Antakya’ya düşecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kalp Yarası isimli dizinin kadrosu da tamamlandı. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden yola çıkan Sema Erol ve Mahir Erol’un birlikte yazdıkları Kalp Yarası dizisinin yönetmeni ise Hülya Birben.

Dizide Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İlhan Şen ve Nail Kırmızıgül gibi önemli isimler buluşuyor.