Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisiyle ezber bozacak olan Afra Saraçoğlu üst üste anlaşmalar yaptı!

Yeşilçam dizisiyle ezber bozacak olan Afra Saraçoğlu üst üste anlaşmalar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz sezon başlayan ama pandemi nedeniyle çekimleri durdurulan Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, uzun bir ayrılıktan sonra bu sezonun başında yeniden hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak Fox TV’nin büyük itirazlara rağmen yayından kaldırdığı Öğretmen dizisi gönüllerde yara olarak kaldı…

Afra Saraçoğlu ise kariyer yükselişini üst üste yeni projelerle sürdürmeye devam ediyor. Blu TV ekranında 22 Nisan Perşembe günü başlayacak olan Yeşilçam isimli dizide yerini alan oyuncu, bir dönem dizisiyle ekrana dönerek ezber bozacak.

Afra Saraçoğlu, Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci ile birlikte başrolünde yer aldığı Yeşilçam dizisinin tanıtımlarındaki etkileyici görüntüsü ile hayranlarını bir kez daha mest etmeyi başarmıştı.

Oyuncudan yeni haberler de üst üste geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncu 3 marka ile anlaşmalar yaptı. Koton markasının yanı sıra Cornetto ve Elidor ile de anlaşmalar yapan Saraçoğlu, kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor…

Reklam çekimleri için de zaman ayırmak durumunda kalan Saraçoğlu, ayrıca ikinci sezon kararı da alınan Yeşilçam dizisine de devam edecek.