Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in kardeş dizisi, İstanbullu Gelin’in hikayesinden çıktı

Doğduğun Ev Kaderindir’in kardeş dizisi, İstanbullu Gelin’in hikayesinden çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı, eğlence kanalı olarak kurduğu tv8’de dram dizilerinin de iyi performans sergileyebileceğini görünce dizi yatırımlarına devam etme kararı aldı. Önceki sezon Kızım dizisiyle tv8 ekranına dizi izleyicilerini de taşıyan ünlü televizyoncu, ardından da Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir’i kaçırmamıştı. Bu dizi sayesinde 2020 yılında tv8 çok konuşuldu. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük popülerlik kazandı.

Acun Ilıcalı, dizi yatırımlarına devam edeceğini açıklamıştı. Yeni dizi de ortaya çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir’e yakında kardeş dizi gelecek. Bu dizinin hikayesinin çıkış noktası ise İstanbullu Gelin dizisi olacak. 2020-2021 sezonunda aykırı bir iş olarak ortaya çıkacak olan yeni dizi projesinden son gelişmeler Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberi ile ortaya çıktı.

Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OGM Pictures, Gülseren Buğdaycıoğlu imzası taşıyan bir psikolog hikayesi hazırlıyor. İşte bu hikaye, tv8’de Doğduğun Ev Kaderindir’e kardeş dizi olacak.

Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin çıkış hikayesi ise İstanbullu Gelin dizisinden geliyor… Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem karakteri ile Tilbe Saran’ın canlandırdığı İdil karakterinin yer aldığı sahneler büyük dikkat çekmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir'in kardeş dizisi, İstanbullu Gelin'in hikayesinden çıktı 7

Terapi sahnelerine gösterilen bu yoğun ilgiyi bir dizi fırsatı olarak gören Acun Ilıcalı, aykırı bir yapımla da yine izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor.