Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in yeni aşk dizisi, İstanbullu Gelin gibi tutkulu olacak!

Özcan Deniz’in yeni aşk dizisi, İstanbullu Gelin gibi tutkulu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, 3 sezon boyunca Faruk karakterini canlandırdığı İstanbullu Gelin dizisinden sonra 1 yıllık dönemde müzik çalışmaları ve yeni dizi çalışmalarına ağırlık verdi. Kral dizisi ile uzun süre uğraşan Özcan Deniz, hikayeyi atv’ye kabul ettiremeyince bu sefer farklı bir açılım yaptı.

Koronavirüs nedeniyle karantina günlerinde kendi imkanları ile farklı bir dizi projesi hazırlayan Özcan Deniz, Senkron isimli mini bir dizi yaptı. Cansel Elçin ve sevgilisi Zeynep Tuğçe Bayat’ın da yer aldığı bu proje paralel dünyayı anlatıyor.

Özcan Deniz’in dizinin hem yapımcısı hem de yönetmen olduğunu da hatırlatan Cansel Elçin, projeyi çok güzel çektiğini ve ortaya da çok iyi bir iş çıktığını anlatarak hayranları heyecanlandırmıştı.

Özcan Deniz’in Sekron isimli dizisi ortaya çıkmadan bir başka dizi projesinin varlığı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, bir aşk dizisi üzerinde çalışıyor.

İstanbullu Gelin’de Faruk ve Süreyya gibi, aşkı tutku ile yaşayan bir hikaye geliyor. Dizinin ismi de belli oldu; Seni Çok Bekledim. Dizinin yayınlanacağı kanal ise Star TV oldu. Hatırlanacağı gibi İstanbullu Gelin dizisi de Star TV’de yayınlanmıştı.

Skala Medya ile birlikte diziyi hayata geçirecek olan Özcan Deniz, proje tasarımlarını da kendisi yürütüyor.