Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’in Yasemin’i Kayra Zabcı yine aynı ekranda ama yeni bir dizide!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Yasemin’i Kayra Zabcı yine aynı ekranda ama yeni bir dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl’dan Canım Annem dizisine! Kayra Zabcı ne kadar da değişmiş! Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandırdığı dönemde Kayra Zapcı, çocuk oyuncu olarak hikayede yer almıştı. O dönemde 11 yaşındaki haliyle izleyicilerin dikkatini çeken oyuncu, şimdi 20 yaşında ve gayet başarılı bir kariyer süreci geçirdi.

Aşktan Kaçılmaz, Vatanım Sensin, Gülperi gibi dizilerde tecrübe kazanan Kayra Zabcı, geçen sezon final yapan Doğduğun Ev Kaderindir’in genç yeteneklerinden birisiydi. Oyuncu yeniden televizyon ekranına yine bir tv8 dizisiyle birlikte çıktı…

Doğduğun Ev Kaderindir'in Yasemin'i Kayra Zabcı yine aynı ekranda ama yeni bir dizide! 8

Hafta içi öğlen saatlerinde yayınlanan Canım Annem dizisinde izleyicilerle buluşan oyuncu, 20 yaşında ve Muhteşem Yüzyıl’dan bu yana onu takip edenler de geçirdiği büyük değişimin farkında.

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Mihrimah Sultan’ın kızı rolündeki Kayra Zapcı artık büyüdü. Nurgül Yeşilçay’a benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyucu, yeni dizisi “Canım Annem” ile her gün TV 8 ekranlarında.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Yasemin'i Kayra Zabcı yine aynı ekranda ama yeni bir dizide! 9

Oyunculuğu bir meslek olarak benimseyen Kayra Zabcı, İstanbul Üniversitesi’nde tiyatro eğitimlerine devam ediyor. Kendisine yatırım yaparak ilerleyen oyuncu, Canım Annem isimli dizide de dikkatleri çeken oyuncu, Nazlı karakterinin üvey kız kardeşine hayat veriyor.

13 yaşında katıldığı çocuk model yarışması ile Türkiye ve dünyada dereceler alan oyuncu, Canım Annem dizisinin Oya karakterini de başarıyla canlandırıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’deki etkileiyci performansını bu sefer Canım Annem dizisinde sergileyen genç yetenek, gelecek için umut veren isimlerden birisi oldu.

Gülperi dizisinde de Nurgül Yeşilçay’ın gençliğini oynayan Kayra Zabcı, Yeşilçay’a olan benzerliği ile de bir dönem çok konuşulmuştu.