Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilgün Kasapbaşoğlu ile genç yıldız Kayra Zabcı yeni Kanal D dizisinin başrolü oldu!

Nilgün Kasapbaşoğlu ile genç yıldız Kayra Zabcı yeni Kanal D dizisinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

Günlük dizi formatında yayınlanacak “Bizi Birleştiren Hayat” isimli dizide “Münevver” rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yılların tecrübesini taşıyor.

Genç yıldızlardan Kayra Zabcı ile aynı projede yer alan ve ekipteki gençlerin çok önemli deneyimlerini paylaşabileceği Nilgün Kasapbaşoğlu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmüş oldu.

Kasapbaşoğlu, diziye “Evet” demeden önce izleyicilerin nabzını tuttuğunu belirterek “Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız, silahsız dizileri özlediklerini dile getirdiler” dedi.

MESLEKTE 60 YIL

Yer aldığı diziler, sinema filmleri ve tiyatro oyunları ile meslekte 60 yılı geride bırakan usta oyuncu Kasapbaşoğlu, uzun bir aradan sonra Bizi Birleştiren Hayat’ın Münevver’i olarak karşımıza çıkıyor.

KAVGASIZ BİR MAHALLE

Usta oyuncu, ekranda olmayı çok özlediğini ifade ederek şunları anlattı: “Diziye ‘Evet’ demeden önce izleyicilerin nabzını tuttum. Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız dizileri özlediklerini dile getirdiler. Bizim hikayemiz tam da böyle bir mahallede geçiyor. Terzisiyle, berberiyle, kafesiyle, emlakçısıyla yaşayan bir mahalle yarattık. Bugüne kadar oynadığım rollerden farklı bir rol ile seyircimizle buluşacağım. Çok heyecanlıyım.” dedi.

GÜÇLÜ KADIN HİKAYELERİ

Kayra Zabcı da Bizi Birleştiren Hayat’ın güçlü kadın hikayelerini barındırdığına değinerek düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Karaktere, senaryoya ve ekibe güvendiğim bir dizi ile seyirci karşısına geçmek benim için çok heyecanlı. Bizi Birleştiren Hayat’ı izlerken her karakterle başka bir hayat yolculuğuna çıkıp kendi hayatlarımızdan da bir şeyler bulacağız. Güçlü kadınların hikayesiyle seyircinin karşısına çıkacağız.”