Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar kendine yatırım yapmaya başladı!

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar kendine yatırım yapmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Merve Dizdar hem Masumlar Apartmanı isimli dizide Gülben karakteri ile yer alıyor hem de sahnede Alice Müzikali ile hayranlık uyandırıyor.

Oyuncu son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Yetenekleri ile ekranda ışık gibi parlayan Merve Dizdar, sempatik kişiliği ve mütevazi tavırları ile de gönülleri kazandı.

Merve Dizdar, bu yoğun temposunda kendisini geliştirmek için de adımlar atmaya devam ediyor. İngilizce öğrenmeye başladığını belirten oyuncu, özel dersler alarak boş zamanlarını değerlendiriyor.

Merve Dizdar, “İngilizcem olsun biraz. Çok az var ama öğrenememişim zamanında. Şimdi öğrenmeye çalışıyorum” diye konuştu. İngilizce gerektiren bir proje için olmadığını, bunun hayatın bir zorunluluğu olduğunu belirten Merve Dizdar, “Önemli bir şey olduğunu düşünüyorum” dedi. Oyuncu, artık İngilizce’yi öğrenmesi gerektiğini ve bunun için geç kaldığını da belirtmiş oldu.

Alice Müzikali de Şubat ayı içinde başladı ve gösterilere bilet bulunamıyor… Merve Dizdar da projede etkili bir konumda ve biraz hamladığını düşünüyor. Oyuncu, “Oynamaya başlayınca alıştım. Çünkü 2,5 yıl oluyor, pandemiden beri. Ama daha iyi olacak” ifadesini kullandı.

Tüm ekibin ilk zamanlar unutkanlık nedeniyle sorun yaşamasına rağmen toparladıklarını anlatan Merve Dizdar, daha da iyi bir süreç yaşadıklarını belirtti.

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerinin de devam ettiğini ve yoğunluk yaşadıklarını anlatan oyuncu, “Sürekli setteyiz, güzel çok güzel iş” dedi.