Ana sayfa Güncel Haberler Doğu Demirkol gösterisiyle 27 Nisan Cumartesi günü New York’ta

Doğu Demirkol gösterisiyle 27 Nisan Cumartesi günü New York’ta

tarafından ker_def

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında keşfedilen isimlerden olan Doğu Demirkol, 2018 yılını 2019 yılına bağlayan yılbaşı gecesi O Ses Türkiye yarışmasında yaptığı gösteri ile de büyük beğeni toplamıştı. Doğu Demirkol, yeteneklerini sergilemek için Amerika’nın ışıltılı şehri New York’a gidiyor.

Doğu Demirkol Türkiye’de yoğun ilgi gören şovunu 27 Nisan Cumartesi günü New York’ta sergileyecek!
Türkiye’nin son zamanlarda adından çokça söz ettiren stand up’çısı Doğu Demirkol, komedi gösterisini okyanus ötesine taşıyor. New York ve civarında yaşayan Türkler yılın stand up şovuyla doyasıya gülmek bir araya gelecek. 27 Nisan Cumartesi Art & Design HS Theatre’daki şovda kahkahalar havada uçuşacak.

Demirkol, Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerindeki oyunculuğunun yanı sıra Yetenek Sizsiniz özel bölümleri ve Güldür Güldür programında sahne aldı. Doğu Demirkol BKM Mutfak ile tüm Türkiye’de tek kişilik komedi şovuna devam ediyor.

New York’ta ilk defa in212 Productions ve BKM Mutfak işbirliğiyle gerçekleşecek olan oyunun biletleri wwww.in212productions.com’dan temin edilebiliyor.

Yaptığı komediyle Ata Demirer, Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk gibi isimlerden tam not alan, Türkiye’de kapalı gişe şov yapan ünlü komedyen Doğu Demirkol, 27 Nisan Cumartesi saat 19:00’da, Art & Design Theatre (245 East 56 Street New York)’da seyirciyle buluşacak.