Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde Umay’a bu kez çok üzüleceksiniz!

Kardeş Çocukları dizisinde Umay’a bu kez çok üzüleceksiniz!

tarafından zk zk

Star TV’de dün akşam 11. bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümünden ön izleme ekrana geldi.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Umay, ablası Ümran’a ilk kez karnında bebeğiyle neler yaşadığını anlattı.

Televizyongazetesi/Detay

Hamileyken Yıldırım’ın evine giden Umay, onun yurtdışına gittiğini öğrendiğini, annesinin hamile olduğunu öğrendikten sonra onun yüzüne bir tomar para fırlatıp ortadan kaybolmasını istediğini ablası Ümran’a anlatıyor.

Yıllardır abla kardeş arasında yaşanan kavga ve öfke, Umay’ın bu gerçekleri itirafından sonra başka bir yere götürecek iki kardeşi.

Umay, ilk kez içini açık yüreklilikle açarken Ümran da kardeşinin yaşadığı o acı anları ilk kez dinleyip onun acısını yüreğinde hissedecek.

İşte Kardeş Çocukları 12. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlıyor.

Hayat’ın, Cemal’i görmesiyle birlikte kabusa dönen lansman gecesi, Hayat’ın kanında uyuşturucu bulunmasıyla Ümran ve Umay için bambaşka bir sınava dönüşür. Ümran, Cemal’in gölgesi altında, Hayat’ın madde kullanmadığını ispatlamak için çırpınırken, Umay ve Hayat ilk kez karşı karşıya gelir. Teyzesiyle ilgili ilk hayal kırıklığını yaşayan Hayat, annesine sığınırken, İdil’in oyununun ortaya çıkması Yıldırım için yıkıcı olur. Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder. Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar. Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesinin’’ sonu gelir.