Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisi gün değiştirdi, ne zaman yayınlanacak?

Balkan Ninnisi dizisi gün değiştirdi, ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin 16. bölümü, 20 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Dizi başladığından bu yana salı akşamları ekrana geliyordu. Ancak Balkan Ninnisi’ni artık perşembe akşamları ekranda izleyebileceksiniz.

Ertan ve Jovanka, Tüm Geçmiş Acılara Rağmen Aşklarından Vazgeçmez… Tüm Acılar Unutulsun, Geçmiş Defterler Kapansın, Aşk Kazansın İsterler… Süleyman’ın Nina’yla Buluşma Hayallerine Darko Engeli… Dizinin yeni bölümünde farklı duygular yaşayacaksınız.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. “Balkan Ninnisi”nin, 20 Ekim Perşembe akşamı TRT 1’de yayınlanacak 16. Bölüm özeti ise şöyle:

“Ertan ve Jovanka, tüm geçmiş acılara rağmen aşklarından vazgeçmez. Nina’yla Süleyman’ın buluşacağı yere giderler. Tüm acılar unutulsun, geçmiş defterler kapansın, aşk kazansın isterler. Bu sefer Süleyman da geçmişi unutmakta kararlıdır. Onun tek istediği Nina’yı görebilmek onunla konuşabilmektir. Süleyman bu hayalleri kurarken, Nina’nın döndüğünü öğrenen Darko, rahat durmayacak, onların kavuşmasına izin vermeyecektir. Sadece Süleyman’ın değil tüm konak halkının hayallerini de yerle bir edecektir…”

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.