Ana sayfa Dizi Haberleri Gökberk Demirci’nin Yemin dizisi biterken, yeni dizi Esaret tartışmalı bir şekilde geliyor!

Gökberk Demirci’nin Yemin dizisi biterken, yeni dizi Esaret tartışmalı bir şekilde geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında Karamel Yapım tarafından hazırlanan Emanet ve Yemin dizilerinin ardından şimdi de Esaret isimli dizi için ilk fragman yayınlandı. Geçtiğimiz hafta final yaparak sona eren Yemin dizisinde Gökberk Demirci, 4 sezon boyunca hikayenin erkek başrolü olmuştu.

Günlük diziler konusunda uzmanlaşan Karamel Yapım, Yemin bitince, şimdi de yerine Esaret isimli yeni bir diziyi izleyicilerle buluşturacak. İlk fragmanı yayınlanan dizi, biraz tartışmalı bir yapım olacak gibi gözüküyor. Bir adamın, bir kadını bir odaya kilitleyip, zincirlediği görüntüler izleyenler tarafından büyük eleştiri aldı.

Gökberk Demirci'nin Yemin dizisi biterken, yeni dizi Esaret tartışmalı bir şekilde geliyor! 8

Yine kadına şiddet üzerinden kurgulanan bir hikaye mi geliyor? İşte bu sorular sorulmaya başlandı. Esaret isimli yeni dizi tartışmalı bir yapım olacak gibi bir izlenim bıraktı.

Dizinin hikayesi esaret altındaki bir kadın ve onu tutsağı olarak tutan bir adamın hikayesini anlatacak. Cenk Torun’un başrolünde yer aldığı dizinin kadın oyuncusu ise Faslı Mahassine Merabet olacak. Cenk Torun, Çılgın Bediş isimli dizide Oktay karakteri ile ilgi çekmişti. Adını Sen Koy ve Yeter isimli dizilerde de rol alan Cenk Torun, yeni sezonda Esaret dizisinin erkek başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gökberk Demirci'nin Yemin dizisi biterken, yeni dizi Esaret tartışmalı bir şekilde geliyor! 9

Dizinin kadın başrolü de genç ve yeni bir isim. 1994 doğumlu olan Fas asıllı Mahassine Merabet, yer aldığı reklam filmlerinin yanı sıra, sunuculuk da yaptı. İngilizce, Arapça ve Fransızca bilen genç oyuncu, Tümay Özokur Akademi’de kamera önü oyunculuk dersleri alarak kendisini yetiştirdi.

Küçüklükten itibaren Türk dizileri izleyen ve bu sayede Türkçe’ye ilgi duyan Mahassine Merabet, Nişantaşı Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler alanında eğitim aldı.