Ana sayfa Sosyal Medya Doksanlar dizisinin Süheyla’sı Açelya Akkoyun, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

Doksanlar dizisinin Süheyla’sı Açelya Akkoyun, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında Adana’da dünyaya gelen Açelya Akkoyun, Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan ve tiyatronun yanı sıra dizilerde ve sinema filmlerinde de rol alan isimlerden birisi.

İstanbul Şehir Tiyatroları’nda da çeşitli oyunlarda yer alan Açelya Akkoyun, uzun süredir dizilerde görünmüyordu. Doksanlar isimli dizide Süheyla karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, en son 2018 yılında kısa bir süre ekranda kalan Keşke Hiç Büyümeseydik isimli dizide bulunmuştu.

Uzun süre sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapma kararı alan Açelya Akkoyun, Show TV’de ekrana gelen Hayat Bugün isimli diziden gelen teklifi kabul etti.

Oyuncu, konuk olarak yer alacağı projede kısa bir süre bulunacak. Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Hayat Bugün dizisinin 3. yeni bölümü 2 Kasım akşamı ekranda olacak ve Açelya Akkoyun’u da izleme fırsatı bulacaksınız.

Sevilen isim bölümde işleri yokuşa süren hasta yakını olarak karşımıza çıkacak. 4 yılın ardından yeniden dizi setlerinde yer alan Açelya Akkoyun, Hayat Bugün gibi insan hayatını kurtarma hedefini ortaya koyan bir hikaye ile ekrana dönerek önemli bir mesaj de vermiş oluyor.