Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Dermancıoğlu’nun bu sert hallerine aldanmayın, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin neşesi o!

Esra Dermancıoğlu’nun bu sert hallerine aldanmayın, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin neşesi o!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Dermancıoğlu enerjisi Bir Küçük Gün Işığı dizi setine yetiyor! atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin her bölümü büyük drama sahne oluyor ve dizinin takipçileri de gelişmelerden son derece memnun. İyi reytingleriyle atv’yi mutlu eden Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde Esra Dermancıoğlu’nun enerjisi de arkadaşlarına büyük moral kaynağı oluyor.

Esra Dermancıoğlu, sosyal medya ortamında yaptığı eğlenceli paylaşımlar ve danslarıyla zaten uzun süredir çok konuşulan isimlerden birisi olarak biliniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Behice karakterinin ardından ünlü oyuncuyu yine atv ekranında izliyoruz.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran karakterini canlandıran oyuncu yine baskın bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı. Ümran’ın en büyük sırdaşı ve yardımcısı Mehveş rolünde ise Güneş Hayat yer alıyor. Güneş Hayat ile Esra Dermancıoğlu, dizinin setinde tanıştı ve kısa sürede aralarında güzel bir dostluk gelişti.

Esra Dermancıoğlu'nun bu sert hallerine aldanmayın, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin neşesi o! 8

Güneş Hayat, rol arkadaşına övgülerde bulunarak, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde Esra Dermancıoğlu’nun enerjisinin herkesi çok olumlu etkilediğinden bahsetti.

Güneş Hayat, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Esra Dermancıoğlu ile bu sette tanıştım. İyi ki tanıştım diyorum. Gerçekten oyunculuğuyla, kişiliğiyle, disipliniyle, o kadar buluştuk ve o kadar birbirimizle elektriklerimiz tuttu ki. Birazcık düşük ya da yorgun geldiğim setlerde bile diyorum ki, iyi ki Esra var. Çünkü, gerçekten enerjisiyle hepimizi yükseltiyor. Onun enerjisi bütün bir sete yetiyor zaten.”

Esra Dermancıoğlu'nun bu sert hallerine aldanmayın, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin neşesi o! 9

Güneş Hayat dizi camiasında Esra Dermancıoğlu’nun iyi bilinen ve setlerde hep konuşulan yüksek enerjili halini bu sözlerle anlattı. Dizinin setinde oyuncular yoğun bir şekilde çalışsalar bile, bu tür enerjiyi yükselten isimlerin varlığı ekibin de moral ve motivasyonunu hep yukarıda tutuyor.