Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde unutulmaz 10 şarkı söyledi!

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde unutulmaz 10 şarkı söyledi!

tarafından ker_def

İsmail Ege Şaşmaz hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri, unutulmayan şarkıcı Barış Akarsu’nun hayat hikayesini anlatan sinema filmi 18 Kasım’da izleyicilerle buluşacak.

Anadolu rock müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden olan Barış Akarsu, 2007 yılında Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirmişti. Kısa sürede büyük şöhrete kavuşan Akarsu,, sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vurdu.

Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan “Barış Akarsu: Merhaba” filmi için geriye sayım başladı. Film, 18 Kasım 2022’de vizyona girecek ve İsmail Ege Şaşmaz başrol performansı ile herkesi meraklandırıyor.

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde unutulmaz 10 şarkı söyledi! 8

Müzikseverlerin özlemle beklediği filmde, Barış Akarsu’yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz’ı, bu önemli role, ünlü müzisyen Eser Taşkıran ve oyuncu koçu Bahar Kerimoğlu hazırladı. Taşkıran’dan müzik, Kerimoğlu’ndan ise oyunculuk dersleri alan Şaşmaz, başarısıyla her iki hocanın da takdirini topladı.

İsmail Ege Şaşmaz, “Barış Akarsu Merhaba” filminde Barış Akarsu’nun seslendirdiği ve hayranlarının beğenisini toplayan 10 şarkıyı seslendiriyor. Şarkılar şunlar:

“Islak Islak”, “Gel Gör Beni”, “Bodrum Bodrum”, “Mavi”, “Mavi Duvar”, “Sözlerimi Geri Alamam”, “Hasretler Ayrılıkla Başlar”, “Merhaba”, “Kalırsa Bir Soru” ve “Allı Turnam”.

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde unutulmaz 10 şarkı söyledi! 9

“Kalırsa Bir Soru” adlı şarkıda Şaşmaz’a filmde Nalan karakterini canlandıran Şafak Pekdemir de eşlik ediyor.

“Barış Akarsu: Merhaba” filminin oyuncu kadrosunda; İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol yer alıyor.

Türkiye’nin yanı sıra 23 ülkede daha gösterime girecek olan filmin müzikseverleri sinemalara çekmesi bekleniyor.

Film, Türkiye’deki tüm sinemaların yanı sıra aynı gün; Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre, İsveç, Norveç, Rusya ve Kazakistan ile 10 Ortadoğu ülkesinde gösterime girecek.