Ana sayfa Dizi Haberleri Dön de kendine bak Mehdi efendi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!

Dön de kendine bak Mehdi efendi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol başrolde yer alıyor. Engin Öztürk’ün Barış karakteri ile diziye katılması ile birlikte yeni bir açılım da sağlandı. Barış karakteri zeki, saygılı, bilgili ve objektif değerlendirmeleri ile dikkat çekiyor.

Zeynep’in patronu Barış ile geçirdiği zamanlar izleyicide bir aşk yaşayacakları gibi bir izlenim oluşturdu. Ancak böyle olmayabilir. Mehdi, boşanmalarına karşın Zeynep’in peşini bırakmaya niyetli değil. Dizide barışmaya yönelik bir mesaj da verildi ki, bu gelecek bölümlerin işareti de olabilir. Barış diyor ki, “Yeni boşanmış ama birbirinden kopamayan çift gibi. Bu enerji ya boşalır ya da barışırsınız.”

Zeynep’in erkek egemen toplumun kurallarına karşı duran ve kadının hakkını savunan bir noktada şimdiye kadar önemli ve başarılı bir sınav verdiği izleyicinin takdiri… Dizi hayranları, Mehdi’ye bir daha geri döner ise Zeynep için neler düşünür bilinmez, ama ufukta bir barışma durumu görünüyor…

Mehdi’nin 20. bölüm fragmanına yansıyan söylediği sözleri ise izleyicileri çıldırtmaya yetti. Zeynep’i gece mesaiye kalıp kalmadığını ve Barış ile kahvaltısının detaylarını soran Mehdi, izleyicileri fazlasıyla kızdırdı.

Dön de kendine bak Mehdi efendi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! 7

“Dön de kendine bak Mehdi efendi” diye yorum bırakan dizi hayranları, bir hayli tepki gösterdi. Mehdi, “Benim ablam senin kalbinin yara bandı değil” diyerek ablasının aşığına ders vermeye kalkıyor. Bir izleyici bu durumu şöyle yorumladı: “Mehdi’nin her şeyi yapıp ağır abi modunda olması da ayrı komik.”

Barış diyor ki, “İnanın yalnız değilsiniz. Maalesef sizin durumunuzda çok kadın var. Bu hikayenin masumu sizsiniz” diyerek önemli bir çıkışta bulunacak.

Kibrit’in Mehdi’ye karşı Zeynep’in tarafında yer alması da izleyicileri mutlu etti.