Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin başarısı Onur Seyit Yaran’ı şımartmadı aksine daha da hırslandırdı!

Kardeşlerim dizisinin başarısı Onur Seyit Yaran’ı şımartmadı aksine daha da hırslandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi başarıdan başarıya koşan bir dizi olarak Türk televizyon tarihine adını yazdıran projeler arasına katıldı. Başladığı günden itibaren çok konuşulan ve her sezon büyük başarılar elde eden dizinin 3. sezonu da tamamlandı.

Kardeşlerim dizisiyle birlikte geniş bir hayran kitlesine kavuşan Onur Seyit Yaran için canlandırdığı Doruk karakterinin kariyerinde çok özel bir yeri var.

Genç oyuncu, kariyerinde önünü açan bir iş olması nedeniyle Kardeşlerim dizisine ve canlandırdığı Doruk karakterine çok şey borçlu.

Oyuncu, bu karakterin kendisi için önemini şu sözlerle anlattı: “Birinci bölümden beri üzerine çok düşündüğüm, çok çalıştığım, kendimden bir şeyler eklediğim her sahnesinde ekstradan ne söyleyebilirim, neyi farklı yapabilirim diye düşündüğüm bir karakter oldu. Yolun başında beni bu kader heyecanlandıran bir karakteri oynamak da önümü açtı.”

Kariyerinde önünü açan bir rol olması nedeniyle Doruk’u asla unutmayacak olan oyuncu, önümüzdeki sezonda da yine atv ekranında yine milyonların ilgisiyle karşılaşacaktır.

Popülerliğin şımartamadığı isimlerden olan Onur Seyit Yaran’ın şu sözleri de oldukça anlamlı:

“Buranın şımarıklığını yaşamak yerine, daha iyi yerlerin hedefini kurmayı tercih ediyorum. Çünkü buraya ulaşabildiysem şımaracak bir şey yoktur, ama daha iyisi neden olmasın.”