Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisinde hikaye dram yüklü olsa da sette gençler eğlenerek çalışıyor!

Dönence dizisinde hikaye dram yüklü olsa da sette gençler eğlenerek çalışıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Dönence dizisinin setinden gelen fotoğraflar ekibin ne kadar iyi anlaştığını gösteriyor.

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu beğeniyle izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dram yüklü bir konusu olmasına rağmen dizinin genç isimlerinin sette çok eğlenceli anlar yaşaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Ekibin kısa sürede birbiri ile kaynaşması projenin başarısına olumlu yansırken, dizinin setinden de sıklıkla genç isimlerin ne kadar eğlenceli bir set ortamı oluşturduğuna yönelik paylaşımlar geliyor.

Dönence dizisinde hikaye dram yüklü olsa da sette gençler eğlenerek çalışıyor! 8

Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence dizisinin çekimleri eğlenceli anlara sahne oluyor.

Oyuncuların keyifli anlarının objektife yansıdığı fotoğraflar sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Sosyal medyada Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisinin partnerliğine de büyük ilgi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Dönence dizisinde hikaye dram yüklü olsa da sette gençler eğlenerek çalışıyor! 9

Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Dönence, yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de…