Ana sayfa Dizi Haberleri Zehra Yılmaz, Yaz Şarkısı dizisinin setinde çocuklar gibi mutlu!

Zehra Yılmaz, Yaz Şarkısı dizisinin setinde çocuklar gibi mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanmaya devam eden Yaz Şarkısı dizisinin hikayesini izleyiciler çok sevdi. Dizinin başrollerinde Mustafa Mert Koç ile Nilsu Berfin Aktaş bulunuyor. Dizinin oyuncuları arasında Aslı karakterini canlandıran isim ise Zehra Yılmaz…

Bugüne kadar önemli projelerde yer alarak adından söz ettiren ve 13 yıldır da sektörde bulunan Zehra Yılmaz, yine bir yaz dizisi olan Bodrum Masalı ile tanınmıştı.

Cennet’in Gözyaşları,Kimse Bilmez, Kalp Yarası, Kuruluş Osman gibi unutulmaz dizilerde de rol alan oyuncu, şimdilerde bir romantik komedi hikayesinin içinde bulunuyor.

Yaz Şarkısı dizisinin setinde her şeyin yolunda olduğunu açıklayan Zehra Yılmaz, şunları söyledi:

“Bizim setimiz çok keyifli. Muhteşem, renkli bir iş yapıyoruz. İzleyiciye de bunun geçtiğini düşünüyorum. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Setimiz gerçekten inanılmaz keyifli. Ben sete gitmek için saati bekliyorum. O yüzden çok mutluyum.”

Tatil döneminde Kaz Dağları’na gitmeyi tercih eden oyuncu, kalabalık tatil lokasyonlarını sevmediğini anlattı. Zehra Yılmaz, sakin ve kafasını dinlediği bir tatil yaptığını ve yeniden boş günü olduğu zaman böyle bir tatil tercih edeceğini ifade etti.