Ana sayfa Dizi Fragmanları Dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk tanıtım geldi!

Dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk tanıtım geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan en uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, adeta bir assolist gibi yeni sezona giriş yapıyor. Tüm diziler yeni sezona çoktan başlarken Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz daha yeni başlıyor. Belli ki tüm haşmetiyle gelecek olan dizinin nihayet ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni sezon başlayalı bir ay oldu. Tüm yeni ve eski diziler ekrana gelmeye başlarken bu sene yedinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan uzun süre ses soluk çıkmadı. İzleyicisi merak içinde beklerken nihayet kısa süre önce yeni sezon hakkında ilk bilgi geldi.

Bir hafta önce yeni sezon için sete çıkan dizinin 26 Ekim Salı akşamı 200. bölümüyle ekrana geleceği duyuruldu. Dizinin hayranları da rahat bir nefes aldı. Bir assolist edasıyla rakiplerinden çok daha geç ekrana gelmeyi tercih eden dizi ekibi, bu sezon karşımıza daha da güçlenmiş olarak çıkacak.

Önümüzdeki hafta yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelen dizinin ilk tanıtımı da paylaşıldı. Tanıtımdan belli oluyor ki yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ipler daha da gerilecek ortalık savaş yerine dönecek.

Dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk tanıtım geldi! 7

Bu arada yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosuna çok iddialı yeni isimler katıldı. ETardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıkacak.

Öte yandan oyuncu İlker Aksum’un da yeni sezonda konuk oyuncu olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yer alacağı belirtiliyor.