Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’ya yeni dizi Misafir üzerinden eleştiriler geldi!

Hazal Kaya’ya yeni dizi Misafir üzerinden eleştiriler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yakında Misafir isimli yeni dizi ile Fox TV ekranında olacak. Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, 4 Kasım Perşembe akşamından itibaren farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu hikayesinin ismi Misafir olarak netleşti. Dizinin yayın tarihi açıklanırken ilk görüntüleri de paylaşıldı. Hazal Kaya’yı yıllardır heyecanla bekleyen dizi hayranları, Misafir için hem umutlu hem de eleştirilerini bir bir sıralıyor. Olumlu ve olumsuz eleştiriler de sosyal medyada yer almaya başladı.

Hazal Kaya hayranları Bizim Hikaye’den sonra ünlü oyuncuyu yine aynı ekranda ve yine aynı yapım firmasının dizisiyle görecek. Medyapım’ın başarılı uyarlamalar yaptığı biliniyor. Oasis isimli diziden uyarlanan Misafir de yine çok iddialı geliyor.

Hazal Kaya hayranları hem heyecanlı hem de ilk eleştirileri yapmaya başladı. Ünlü oyuncunun basır rengi saçlarına yönelik olarak birçok hayranı eleştiride bulundu. Bu saçların ünlü oyuncuya pek de yakışmadığını düşünen hayranları sosyal medyadan yorumlar yaptı.

“Saç rengi kötü ve yapay gözüküyor, hiç yakışmamış” diye yorum bırakan hayranlar, perşembe günlerinin de çok zor bir gün olduğunu ifade ediyor.

Misafir dizisi; Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova ile reyting mücadelesi yapacak. Dizinin iyi sonuçlar alması o kadar da kolay değil.

Hazal Kaya hayranları da bunun bilincinde ve yüksek reytingler elde etmenin çok da kolay olmayacağı yorumları yapılıyor.

Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy ikilisinin çok iyi bir partner olacağını düşünenler de çoğunlukta bulunuyor.

Bir dizi hayranı, “Hazal Kaya’yı çok özlemiştik. Tanıtım da harika. Belli ki karakterin psikolojisine odaklı güzel bir hikaye olacak” diye yorum yaptı.

Misafir isimli yeni Fox TV dizisi büyük sürpriz olacak. Ya çok beğenilecek ya da ortalarda ayakta kalma mücadelesi verecek. İzleyip göreceğiz.