Ana sayfa Dizi Haberleri Düğün var düğün! Sen Çal Kapımı’da işler düzeliyor, ey izleyici geri dön!

Düğün var düğün! Sen Çal Kapımı’da işler düzeliyor, ey izleyici geri dön!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde aşkı sulandırıp izleyiciyi kaçırdılar, şimdi de düğün hayaliyle geri çağırıyorlar! Sen Çal Kapımı dizisi şimdiye kadar 26 bölüm yayınlandı. Son dönemde Serkan ve Eda’nın yüzü aşktan yana pek de gülmedi. Bir yanda Balca, diğer yanda Semiha ve Prens Seymen derken işler fena karıştı. Dizinin hayranları da Eda ve Serkan aşkına verilen bu aralardan çok rahatsız oldu.

Sen Çal Kapımı’nın dün akşam ekrana gelen 26. bölümünün reytinglerde ciddi bir düşüş sergilemesi de izleyicilerin büyük tepkisi olarak görülüyor. Dizide aşkı isteyen ve bunu görmek için ekran başına geçen izleyiciler, senaryonun sakız gibi uzatılmasından rahatsızlıklarını sosyal medyada ortaya koyuyordu. Ancak 27. bölümde çok farklı gelişmeler yaşanacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin 27. bölümünde Serkan, Eda’yı istemeye gidecek. Bu anlar bir rüya mı gerçek mi? İşte bu soru da soruluyor… Semiha hanım da bir şartla ikilinin evlenmesine karşı olmadığını söylüyor… Dizinin 27.bölümünde hikayenin açılması, Serkan ve Eda’nın aşka doğru sarsılmaz şekilde ilerlemesi beklentisi hakim.

Tabii ki farklı durumlar da yaşanacaktır ama ana hikayenin bu yoldan sapmaması da beklentiler dahilinde. Bir başka güçlü mesaj ise Balca Koçak karakterine hayat veren İlayda Çevik’ten geldi. Ünlü oyuncu ilerleyen bölümlerde karakterin çok farklı kararlar alarak izleyicileri şaşırtabileceğini söyledi. Tabii ki bu kararların ne olduğu bilinmese de Eda ve Serkan aşkı için bir engel olmaktan çıkabileceği beklentisi de ortaya çıktı.

İlayda Çevik, şöyle konuştu: “Orada çok daha yerleşik ve daha uzun süredir kurulan bir hikaye, Eda-Serkan hikayesi var. Belki seyircileri, belki oynarken beni de çok şaşırtacak bir değişim içine girebilir Balca.”

Balca’da yaşanacak olan bu değişimin ne olduğu da meraklandırdı. Seyircinin Balca’yı gördüğü bir kısım var ama görmediği yönleri de var. İşte yeni bölümlerde bu yönlerin de ortaya çıkması bekleniyor.