Ana sayfa Dizi Fragmanları Dünya Hali dizisi güzel ama reytingler kötü!

Dünya Hali dizisi güzel ama reytingler kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Dünya Hali isimli dizinin ilk 4 bölümü yayınlandı. Caner Şahin ve Pelin Abay’ın başrolünde yer aldığı dizi bir komedi yapımı.

Tolga Tekin’in başrolünde yer aldığı dizinin farklı bir hikayesi ve kurgusu var. Ancak yaz ekranında izleyici azlığından en olumsuz etkilenen yapımlardan birisi de Dünya Hali oldu.

Yeni başlamasına rağmen yeterince izleyici toplayamayan dizinin reytinglerinin düşük gelmesi ciddi bir sorun olarak öne çıkıyor. Dün akşam ekrana gelen bölüm o kadar düşük reytingler aldı ki, herkesi şaşırttı.

Dünya Hali dizisinin 4. bölümü tüm kişilerde 29. sırada yer alırken, AB’de 27. olabildi ve ABC1’de ise 25. sırada kendisine yer buldu.

TRT1, bu kadar düşük reytingler beklemiyordu. Dünya Hali dizisinin akıbeti sorgulanıyor ama kamu yayıncısının çok da fazla reyting ve gelir sorunu olmadığı için dizi yoluna devam edecektir.

Dünya Hali dizisinin 5. yeni bölümü 18 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak. Bakalım yeni bölümde ilgi artacak mı? İşte yeni bölümden ilk fragman:

Komedisi bol, izlemesi keyifli olan Dünya Hali, ikili ilişkilere olan mizahi yaklaşımı, hayatın içindeki detaylara dair ince tespitleriyle bütün dizi severleri ekran başına davet ediyor.

Ancak yaz ekranında dizinin şimdiye kadar iyi bir reyting performansı sergileyememiş olması da izleyicilerin henüz yapımı fark etmediğini gösteriyor.