Ana sayfa Sosyal Medya Sadece Funda Eryiğit gitmedi, Son Yaz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

Sadece Funda Eryiğit gitmedi, Son Yaz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 yıllık zaman atlaması ile Son Yaz dizisinde her şey değişiyor! Fox TV’nin en çok merak edilen dizilerinin başında Son Yaz geliyor… Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan başrolde yer almaya devam edecek. Ancak Canan karakterinde artık Funda Eryiğit yok.

Erdem Şanlı, Emre Karayel ve Şebnem Dönmez’in de ayrılmalarının ardından dizinin hikayesinde önemli değişimler yaşanacağı da ortaya çıktı. 3 yıllık bir zaman atlaması ile ikinci sezon izleyicilerle Eylül ayında buluşacak.

Yakında dizi ekibi sete çıkacak ve yeni sahneler İstanbul’da çekilmeye başlayacak. Artık İzmir dönemi kapandı ve İstanbul dönemi başladı. Ayrıca Canan’ın ölümünden sonra bir süre Savcı Selim’i Rize’de izleyeceksiniz. Rize sahneleri ile de dikkat çekecek diziye önemli karakterler de katılacak.

Sadece Funda Eryiğit gitmedi, Son Yaz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız! 8

Bu karakterler ile birlikte hikaye çok farklı bir yöne gidecek. Birçok dizi hayranı Son Yaz dizisini bıraktıkları 21. bölümden çok farklı görecek. Hem atmosfer değişecek, hem hikayenin merkezine yeni karakterler gelecek hem de farklı bir kurgu ile diziyi göreceksiniz.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdıkları Akgün ile Yağmur karakterlerinin bu zaman atlamasından nasıl etkilenecekleri de hikayenin gidişatı noktasında çok önemli olacak.

Sare karakterinde Birce Akalay da hikayenin tam ortasında yer alacak. İstihbarat uzmanı olan Sare karakterinin Selim ile yakınlaşması beklentisi de yüksek.

Sarp Levendoğlu’nun son anda vazgeçtiği Cihan karakteri için Yılmaz Bayraktar ile anlaşma yapıldığı da gelen bilgiler arasında. Cihan dizinin mafya ayağının en önemli ve karanlık kişisi olacak. Ayrıca Cihan’ın kardeşi Burak karakterinde ise Onur Bay’ı göreceksiniz.

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon Tekin olarak izlediğimiz Onur Bay, farklı bir karakter ile ilk kez hayranlarının karşısına çıkacak.

Sadece Funda Eryiğit gitmedi, Son Yaz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız! 9

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda hikaye mafya ayağının çok güçlenmesi neticesinde bu noktaya doğru kayacak. Savcı Selim, Canan’ın ölümünün acısından sıyrılıp da hikayeye yeniden geri döndüğünde olaylar da çok büyüyecek. Alperen Duymaz ile Ali Atay sahnelerinin yeniden fenomen olacağını ama Birce Akalay’ın da diziye adeta damgasını vuracağını şimdiden söyleyebiliriz.