Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Leyla ile Mecnun dizisinde çekimler bitti, 10 bölüm hazır!

Leyla ile Mecnun dizisinde çekimler bitti, 10 bölüm hazır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla ile Mecnun dizisinin yeni dönemi için çekimleri önceki ay başlanmıştı. Exxen platformu için hazırlanan dizinin eski kadrosu yeniden buluştu. Bir döneme damgasını vuran dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Dizide İsmail karakterine hayat veren Serkan Keskin de çekimlerde yer alan isimlerden birisiydi… Ünlü oyuncu sevgilisi Meriç Aral ile birlikte sokakta görüntülendi. Serkan Keskin, “Çekimler dün bitti. 40 gündür çalışıyorduk. 10 bölüm çektik, bitti” açıklamasında bulundu.

Dizi hayranları yaşanan bu gelişmelerden çok memnun. Acun Ilıcalı’nın ısrarı sonrasında Onur Ünlü’nün de çabaları ile eski ekip yeniden bir araya getirildi. Bu süreçte bazı krizler de yaşandı. Cengiz Bozkurt’un Erdal Bakkal olarak dönmek istememesi, Köksal Engür’ün de ikna edilmesindeki güçlükler medyaya yansımıştı.

Ancak hem Cengiz Bozkurt hem de Köksal Engür ekipte yer aldı. Ayrıca yeni isimlerden Deniz Işın ile ilgili de sorunlar çıkmasına rağmen, oyuncu rolüne devam etti.

Leyla ile Mecnun dizisinde çekimler bitti, 10 bölüm hazır! 7

Leyla ile Mecnun dizisine gösterilen bu büyük ilgiden memnun olduğunu belirten Serkan Keskin, bu ilgiyi de beklediklerini anlattı. En son Mucize Doktor dizisinde yer alan oyuncu, yıllar sonra yeniden arkadaşları ile buluşmaktan son derece memnun oldu.

Oyuncu, “Bir araya geldik, 10 sene sonra. Heyecanlıyız” dedi. İlk 10 bölümden sonra neler olacağını bilmediğini de anlatan Serkan Keskin, “Umarız her şey yolunda gider. Bir araya gelmişken devam edilir inşallah” dedi.

Arkadaşlarını özlediğini ve çekimlerin de iyi geçtiğini anlatan Serkan Keskin, yakında hayranları ile tiyatro sahnesinde de buluşacak. Cimri isimli oyun için açık havaya çıkacak olan Serkan Keskin, yeniden sahnelere dönmeyi de çok istediğini belirtti.